Rekryteringskonsult till Talent Recruitment

Rekryteringskonsult till Talent Recruitment

Är du en talang med stort kund- och affärsfokus som vill omge sig med energirika kollegor? I så fall vill vi att du förstärker vårt team som rekryteringskonsult till kontoret på
Kungsgatan.


Talent Recruitment är ett rekryteringsbolag som tillsammans med divisionen Finance Recruitment erbjuder dig att få arbeta i en miljö som kännetecknas av stort kund- och affärsfokus, omtänksamhet och utvecklingsmöjligheter. Hos oss är varje medarbetare en viktig nyckelperson som kan påverka organisationen och ta bolaget till nästa nivå.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team som ska hjälpa företag med rekrytering och konsulttillsättningar på kort och lång sikt. Vår arbetsmetod utgår från en så kallad 360 - rekrytering där varje rekryteringskonsult ansvarar för både kund- och kandidatsidan. Du projektleder dina egna rekryteringsprocesser från intaget av kund, införsäljning och behovsanalys, till search och intervjuer, till kandidatpresentation och uppföljning.

Till din hjälp får du daglig coachning och kontinuerlig kompetensutveckling. Du uppmuntras också att bidra i vidareutvecklingen av våra processer och tjänster. Hos oss är ingen dag den andra lik vilket gör det lite extra kul att gå till jobbet varje dag.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid att du är rätt person och att du kan fungera i teamet.

På Talent Recruitment lever vi vår värdegrund; vi är engagerade, noggranna, flexibla och öppna. Vi är ett tätt sammansvetsat team som hjälper varandra till framgång och delar med oss av vår kunskap.

För att lyckas i denna roll måste du kunna inge förtroende med välgrundade kunskaper och ha ett öga för personlig service. Du är måste vara strukturerad i ditt arbetssätt, drivas av att leverera kvalitet och att nå högt uppsatta mål.

Din bakgrund
Sökande för tjänsten måste i grunden ha ett intresse för ekonomi och människor. Du har en relevant akademisk bakgrund eller motsvarande. Det är ett krav att du har en säljbakgrund i någon form.

Kontakt
Vill du veta mer kontakta Simon Kling på 0707-600 106. Välkommen med din ansökan, intervjuer och urval för denna tjänst sker löpande.Sökord: rekryteringskonsult, rekrytering, försäljning, ekonomi, recruitment, stockholm
Mer info
Kontaktperson Simon Kling
Telefon 0707-600 106
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.talentrecruitment.se/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 11 maj (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tre skäl att välja Talent Recruitment Vi är specialister
  • Istället för att rekrytera många inom branscher har vi valt att nischa oss på ekonomi och administration.
Vi är snabba
  • Vi har ett stort nätverk av kandidater som vi känner personligen. Ofta kan vi fylla en vakans inom en eller ett par dagar.
Vi är serviceinriktade
  • Vi går alltdi den extra milen för att våra kandidater och kunder ska bli så nöjda som möjligt.