Ekonomiassistent till Säkerhetsbolag i Stockholm

Ekonomiassistent till Säkerhetsbolag i Stockholm

Just nu söker vi på Talent Recruitment en ny talang med bred kompetens inom fakturering och utredningsarbete till rollen som Ekonomiassistent för ett uppdrag hos Säkerhetsbolaget. Vi tror att du är en prestigelös och organiserad person som drivs av att få ta eget ansvar och att få jobba med människor. Stämmer det in på dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Vem söker vi?

Till rollen som Ekonomiassistent söker vi framförallt dig som är en prestigelös och organiserad person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få jobba med människor. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med 6 kollegor och rapporterar direkt till gruppchefen. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med Navision. Utöver det är det en stor fördel om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har arbetat i en liknande roll tidigare.

Vi ser gärna att du
  • har arbetat med ekonomi och framförallt fakturering tidigare
  • har god systemvana
Hur du ansöker

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Talent Recruitment men arbeta uppdragsbaserat hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tina Leijon på telefonnummer: +46 70 438 5940 eller via e-post: tina.leijon@talentrecruitment.se.

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.talentrecruitment.se/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 14 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tre skäl att välja Talent Recruitment Vi är specialister

  • Istället för att rekrytera många inom branscher har vi valt att nischa oss på ekonomi och administration.

Vi är snabba
  • Vi har ett stort nätverk av kandidater som vi känner personligen. Ofta kan vi fylla en vakans inom en eller ett par dagar.
Vi är serviceinriktade

  • Vi går alltdi den extra milen för att våra kandidater och kunder ska bli så nöjda som möjligt.