Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till bolag i Bergshamra

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till bolag i Bergshamra

Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker?
Då är konsultrollen något för dig! Vi på Talent Recruitment söker just nu en ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontra till ett bolag i Bergshamra. Vänta inte med din ansökan!

Om rollen som Ekonomiassistent
Som Ekonomiassistent kommer du att arbeta hos vår kund som är verksam inom en innovativ bransch. Ditt uppdrag kommer att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad. Du kommer ansvara för hela leverantörsreskontraflödet och i dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ankomstregistrera och boka leverantörsfakturor mot inköpsordrar, se till att fakturor attesteras av ansvariga, underlätta företagets bokföring genom att arbeta med tydliga system för hantering av kunduppgifter, transaktioner och leverantörsfakturor och påminnelser.

Är du den vi söker?
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av att arbeta med ekonomi, att arbeta med reskontra och att arbeta med ekonomisystem kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Intresserar denna roll dig så är du välkommen att ansöka omgående. Intervjuer kommer ske löpande. Ansök via "ansök-knappen" på www.talentrecruitment.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.talentrecruitment.se/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 26 apr 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tre skäl att välja Talent Recruitment Vi är specialister

  • Istället för att rekrytera många inom branscher har vi valt att nischa oss på ekonomi och administration.

Vi är snabba
  • Vi har ett stort nätverk av kandidater som vi känner personligen. Ofta kan vi fylla en vakans inom en eller ett par dagar.
Vi är serviceinriktade

  • Vi går alltdi den extra milen för att våra kandidater och kunder ska bli så nöjda som möjligt.