Vi söker en ny kollega till vårt innesäljsteam som vill vara med och påverka individer och företag.

Vi söker en ny kollega till vårt innesäljsteam som vill vara med och påverka individer och företag.

Vill du jobba med härliga kollegor i ett starkt team som stöttar varandra? Vi söker en ny kollega, till vårt innesäljsteam, att dela våra utmaningar med. Vi sitter vid vattnet på Norr Mälarstrand i Stockholm.

Dina personliga egenskaper är viktigast för oss och vi tror att du är en positiv och driven person som vill göra skillnad och bidra till företag och medarbetares utveckling och välmående. Du är kanske nyutexaminerad eller har några års erfarenhet av försäljning? Har du jobbat med tjänsteförsäljning är det ett plus men inget krav.

Hos oss skulle du fokusera på att hjälpa kunder, företag och organisationer, att hitta rätt föreläsare, utbildare eller moderator till deras specifika tillfällen. Det kan gälla allt från utbildningsserier till enstaka inspirations tillfällen. Du utgår från en behovsanalys och agerar rådgivare åt kunden genom hela processen. Kundkontakten sker via mail, telefon och chatt på vår hemsida.

Alla i personalen utbildas regelbundet i aktuella ämnen. Vi går på föreläsningar och har interna utbildningar. Du kommer träffa många olika människor och få möjlighet att bygga ett stort nätverk av människor från alla branscher.

Lönen består av en fast och en rörlig del, du har stor möjlighet att själv påverka din lön.
Förutom friskvårdsbidrag tränar vi tillsammans en gång i veckan och flera gånger i veckan lyssnar vi på föreläsningar och inspiration.
Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega, du kommer att lära dig sälj i en spännande bransch. Vi arbetar i huvudsak med föreläsare, moderatorer, underhållare och experter.

Två kollegor om hur det är att arbeta på Talarforum:
"Det bästa med mitt jobb är relationen med mina kollegor och kunder. Jag har fått en väldigt bred kunskap sen jag började tack vare alla föreläsningar som man varje vecka lyssnar på. Det är allt från digitalisering, hälsa, framtid, ledarskap och sociala medier. – Gustav Arvidsson, kollega och säljare.

"Vi är ett fantastisk team som hjälps åt med varandras case för att alltid få fram de bästa förslagen och hjälpa kunden på bästa sätt. Det är en kreativ arbetsplats och vi är en bra mix av nya medarbetare och erfarna kollegor som har lång erfarenhet i branschen. Jag har roligt varje dag på jobbet! – Josefin Ahlgren, kollega och säljare.

Talarforum vision är att sprida kunskap genom inspiration
Välkommen med din ansökan

Hör av dig med frågor och funderingar eller skicka din ansökan till jesper.palmqvist@talarforum.se eller joakim.hibell@talarforum.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.talarforum.se/
Sista ansökningsdag 26 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Talarforum är en oberoende talarförmedling som arbetar med att matcha rätt talare, föreläsare, moderator eller underhållare till ditt tillfälle.

Vi har Europas största kompetensnätverk med över 8000 talare, utbildare, experter, moderatorer, konferencierer, underhållare och inspiratörer både från Sverige och övriga världen. Vi arbetar med 4000 matchningsuppdrag om året.

Talarforum grundades 1995 och ingår tillsammans med Speakersforum Finland, Eventforum Finland, Talerforum Norge och Taleforum Danmark i koncernen TF Group. Koncernen omsätter drygt 185 miljoner kronor och har ca 60 anställda. I Sverige har Talarforum kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.