Account Manager till Talangjägarna AB

Account Manager till Talangjägarna AB

Vårt erbjudande

Talangjägarna befinner sig på en spännande tillväxtresa som pågått sedan starten 2009 och för femte året i rad har vi blivit Gasellföretag. Nu söker vi dig som med stort engagemang vill lära och utvecklas inom bemannings- och rekryteringstjänster i ett entreprenörsdrivet bolag med hög expansionstakt. Vi vill stärka upp med ytterligare en person till säljteamet som vill gå samma utvecklingsresa som vi till mötes. Vi sitter idag 19 personer internt, varav 5 personer i säljteamet. Det kommer att bli ett händelserikt 2019 och för personer med rätt inställning och driv erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du trivas om du är en prestigelös, relationsskapande och affärsdriven person som trivs i en målinriktad och snabbrörlig miljö!

Om tjänsten

Vi är beredda att skräddarsy en säljtjänst utifrån din profil och kompetens, där du ska känna att du får rätt utmaningar likväl som möjligheter. Vi ser dig som en av våra framtida stjärnsäljare, där du kommer få bygga upp din egen kundbas som du förvaltar väl. Du genomför säljprocesserna självständigt, allt ifrån att sälja in till kund, skriva offerter, avtal och driva dina egna affärer och projekt med dina olika kunder. Inledningsvis får du god stöttning av våra seniora Key Account Managers.
  • Du får jobba i ett snabbväxande och entreprenörsdrivet företag där ingen vecka är den andra lik
  • Du får möjlighet att fortsätta lära från några av Stockholms vassaste säljare och rekryteringskonsulter
  • Du får de bästa tänkbara förmånerna för att lyckas.
  • Vi erbjuder regelbundet tävlingar och andra roliga aktiviteter, AW:s och kickoffer.
Din profil

Vi ser att du är en engagerad, driven och ödmjuk person som älskar sälj och vill utvecklas inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Vi sätter högt värde på att du tar eget ansvar och fullföljer det du bestämt dig för att lyckas med. Gillar du också att belönas med diverse priser för dina prestationer är det en bonus.

Du har ett par års erfarenhet som Account manager, B2C eller B2B. Face to face-försäljning är mycket meriterande.

Start: Omgående

Arbetstider: Heltid, 40timmar/vecka, flex

Lön: Fast och provisionsbaserad lön

Ort: Stockholm

Om vi inte kontaktat dig inom två veckor från det att du skickade in din ansökan har vi valt att gå vidare med andra kandidater för denna tjänst.

Vid frågor, kontakta Erik Isberg på erik.isberg@talangjagarna.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (44 dagar kvar)