Koordinator

Koordinator

TalangAkademin söker koordinator med stort hjärta till Huddinge

Brinner du för att göra skillnad i ditt arbete? Vi söker en engagerad och driven koordinator som vill vara med och göra en samhällsförändring. Vill du hjälpa andra människor i kombination med varierade arbetsdagar och många personliga kontakter? Då kan det här vara tjänsten du letar efter!


Om tjänsten

TalangAkademin hjälper människor att genom praktik och utbildning nå en egen försörjning. De kommer nu att öppna ytterligare ett kontor i Stockholm/Huddinge. Därför letar de nu efter en ny kollega som kommer ansvara för att starta upp verksamheten i Huddinge under 2020. Tjänsten är en visstidsanställning med chans till tillsvidareanställning därefter. Du kommer rapportera till projektägaren. På sikt kan rollen innebära ett arbetsledaransvar då TalangAkademin planerar att bli fler under det kommande året.

I rollen som koordinator har du ett ansvar för verksamheten i stort och du samordnar och projektleder uppdraget. Du är kontaktperson mot flera olika parter som till exempel kandidater, arbetsförmedling, kommun och företag samt kollegor i teamet. Information och presentation av uppdraget hos kund och samarbetspartner är en viktig del i uppdraget. Du ansvarar för löpande uppföljning, dokumentation, administration samt är kontorsansvarig.

Du kommer att ha huvudansvar för:
  • Bygga och förstärka relationer med kommun, AF, näringsliv och organisationer.
  • Matcha kandidater till rätt praktikplats.
  • Sprida kännedom och kunskap om TalangAkademin till företag och dess intresseorganisationer för att bredda utbudet av praktikplatser.
  • Sammankallande till projektmöte, uppföljning, administration.
Vem är du

Du har gärna arbetat med ett liknade projekt och har erfarenhet av projektledning eller samordningsansvar. Har du arbetat med sociala projekt är det mycket meriterande. Det viktigaste är dock att du har ett stort hjärta och känner starkt för att hjälpa andra människor. Du arbetar självklart utifrån ett coachande förhållningssätt och identifierar dig med begreppen social kompetens och teamkänsla. Som person är du självgående, drivande och en god administratör som gillar ordning och reda. Du måste trivas i en ledande och kommunikativ roll. Har du arbetat med säljstödsprogrammet CRM Workbuster är det meriterande.

Du har goda kunskaper officepaketet samt talar svenska, engelska och gärna ytterligare språk.

Vad du får hos TalangAkademin

Här erbjuds du en dynamisk arbetsplats och ett arbete som verkligen gör skillnad för människor och samhället i stort. Genom utbildning och matchning hjälper vi människor att hitta vägen in på arbetsmarknaden.

Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Du kommer att få arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor som har nära till både skratt och stöttning i arbetsvardagen. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner.

I denna rekrytering samarbetar TalangAkademin med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 30 januari 2020.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se .

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TalangAkademin är ett samverkansprojekt mellan arbetsmarknadens parter och ledande fastighetsägare med stöd från Tillväxtverket. Partners per idag är: Fasticon, Skandia Fastigheter, Fastighets AB Balder, Wallenstam AB, Fastighets AB Förvaltaren, Wåhlins Fastigheter AB, Huge Fastigheter och Fryshuset.
Vi erbjuder validerad praktik till människor som står långt utanför arbetsmarknaden, validering ger ett bevis på sitt lärande och vid avslutad praktik från talangen ett kompetensbevis på vad den lärt sig under sin praktikperiod. Vi finns på Väla Centrum i Helsingborg, Frölunda Torg i Göteborg och i Sundbyberg.
Läs mer om oss på www.talangakademin.se