Tränare med känsla för service till TAKKEI!

Tränare med känsla för service till TAKKEI!

Gillar du att leverera högklassig kundservice och är intresserad av träning och personlig utveckling? Sök jobb som tränare här!

Är du kvalitetsmedveten, serviceinriktad och intresserad av träning? Då kan detta jobb vara något för dig! Vi söker efter en servicemedveten tränare till TAKKEI Trainingsystems - företaget som erbjuder ett unikt träningskoncept med stort fokus på kvalitet, precision och individuell utveckling. Här erbjuds kunderna fokuserad, personlig och effektiv träning där ett förstklassigt bemötande är A och O. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På TAKKEI erbjuds du en lärorik och utvecklande roll i ett team som sätter stort värde i att samarbeta och att dagligen jobba mot gemensamt uppsatta mål - och samtidigt ha roligt på vägen. Företaget är i en stark expansionsfas och du har stor möjlighet att påverka och vara med att bygga upp en organisation med stora ambitioner att få deras kunder att träna bra, effektivt och långsiktigt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som tränare på TAKKEI kommer du att ha en roll där fokus är att leverera en helhetsupplevelse till kunden, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för hållbar träning.

Du kommer att:
  • Planera och hålla i enskilda, personliga träningspass med kund
  • Analysera och anpassa träningspass specifikt för kund
  • Boka upp kunder och sköta administration
  • Sköta om anläggningen (ex ställa i ordning träningsredskap och se till att lokalen är ren och snygg)
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Innan du blir färdig TAKKEI-tränare kommer du att genomgå en grundlig utbildning i filosofin vad gäller bra, effektiv och hållbar träning. Lokalerna är i centrala Stockholm, och du kommer att arbeta på flera olika anläggningar. Teamet är just nu på 14 personer, med en ambition att växa till att bli ännu fler framöver.

Start sker under våren, efter överenskommelse, och du kommer att jobba heltid. Arbetstiden är varierande och fördelas på vardagar och helger, både dag- och kvällstid. TAKKEI tillämpar provanställning 6 månader och därefter blir du tillsvidareanställd.

VEM ÄR DU?

För jobbet som TAKKEI-tränare lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper och din motivation att utvecklas inom träning och hälsa, då vi tror att det är det viktigaste för att långsiktigt leverera i rollen.

Som person tror vi att du:
  • är servicemässig och duktig på att bygga kvalitativa relationer med andra
  • har ett stort intresse för att utveckla och hjälpa andra
  • är intresserad av träning och hälsa, som du dessutom är villig att långsiktigt utvecklas och utbildas inom
Det är meriterande om du har:
  • jobbat med kundservice och en vana av att bemöta människor
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Din ansökan kommer att tas emot av TNG, och därefter är det de rekryteringsansvariga på TAKKEI som kommer att hålla intervjuer. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Julia Wengse
Telefon 0768 72 57 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 juli (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.