Utesäljare för Tak & Tätskikt

Utesäljare för Tak & Tätskikt

Är du utesäljare med entreprenörsdriv?

Är du resultatinriktad och van att arbeta mot uppsatta mål?

Takcentrum Sverige AB är ett privatägt bolag med 11 anställda med huvudkontor i Stockholm. Som utesäljare hos oss arbetar du nära våra duktiga kunder, arkitekter, konstruktörer och beslutsfattare.

Inledningsvis i din anställning kommer du att följa vår
VD som kommer att vägleda dig. Detta är för att du ska få goda förutsättningar i din roll som säljare i vår bransch.

Takcentrum arbetar idag med ett 100-tal kunder och marknaden är stor, vilket ger dig som har en säljande personlighet goda förutsättningar att nå god lönsamhet och oss möjlighet att fortsätta expandera.

Vem söker vi?
  • En uthållig entreprenör med stort driv
  • Dig som gillar att gå på kundbesök och att sälja
  • Dig som trivs med att träffa människor och kan bilda relationer
  • En person som är noggrann, systematisk och håller deadlines
  • En person som anser att datorn är ett självklart arbetsverktyg
Vad får du av oss?
  • Eget ansvar och frihet att planera och arbeta på
  • Stor marknadspotential
  • Sälj- och marknadssupport
  • Kundlistor med prospekts
  • Nätverk med övriga delar av företaget och en redan etablerat kunddatabas
Som Face2Face-säljare får du det viktiga uppdraget att vara ansiktet utåt för Takcentrum. Du kommer att sälja vårt breda sortiment när det gäller tak och tätskikt. Försäljningen sker genom förannonserade besök hos kunder som är takläggarfirmor eller entreprenad, men även i samband med utställningar etc. Vi arbetar i ett högt tempo och hinner med flera kundbesök dagligen. Vi erbjuder en heltidstjänst med grundlön och provision.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.takcentrum.se
Sista ansökningsdag 24 aug 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Takcentrum är totalleverantören med marknadens i särklass mest attraktiva takmaterial för att skapa täta och säkra yttertak. Kompletta och vattentäta helhetslösningar där högkvalitativa produkter backas med kompetens, förtroende, personlig service och fullständiga garantier är några av de byggstenar vilka vårt framgångskoncept bygger på.

Våra kunder är proffs på tak och tätskiktsarbete. Att vara leverantör av tak och tätskikt till marknadens bästa entreprenörer och takläggare ställer höga krav på oss och den service vi erbjuder våra kunder. Att ha uppnått, bibehållit och försvarat vår höga marknadsposition bland de bästa i branschen i över 25 år är något vi är väldigt stolta över. Vi erbjuder den svenska takmarknaden ett enastående och slagkraftigt produktprogram från synnerligen välrenommerade producenter runt om i Europa.