Business Controller till TV4

Business Controller till TV4

Är du en senior Business Controller som drivs av förändringsarbete och som är van att fungera som en Business Partner till dina "stakeholders"? I den här rollen som Business Controller arbetar du mot avdelningen Product & Technology, som är en nordisk organisation som ansvarar för all TV4:s teknik och IT. Här kommer du att arbeta verksamhetsnära och utvecklingsorienterat i en spännande och snabbfotad miljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en Business controller såsom prognos- och budgetarbete, bokslut och avvikelseanalyser samt rapportering
 • Fokus på Opex och Capex
 • Business Case
 • Beslutsstöd och bollplank till ledning och verksamhet
 • Internfakturering
 • Del av större projekt
 • Utvecklings- och förbättringsarbete
 • Adhoc-utredningar och analyser
 • Proaktiv support till organisationen
Personliga egenskaper och erfarenheter:

För att passa in i rollen som Business Controller är du en förtroendeingivande och stabil person. Du är van att samarbeta med olika typer av människor, har full koll på dina siffror och tycker det är kul med en föränderlig vardag. I rollen kommer det att finnas mycket utrymme för förbättrings- och utvecklingsarbete, rätt person drivs av det och har förmåga att självständigt driva sitt arbete framåt.

I övrigt har du en relevant utbildning inom ekonomi och gedigen arbetslivserfarenhet inom Business Control och är därmed van att arbeta med prognos, uppföljning och rapportering. Eftersom rollen har ett stort fokus på kostnader ser vi det som starkt meriterande om du har erfarenhet av Opex och Capex. Du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift, svenska är meriterande. Rollen kräver också mycket goda kunskaper i Excel.

TV4 erbjuder:

Våra medarbetarundersökningar visar att vi har engagerade medarbetare som trivs på arbetsplatsen. Det är vi naturligtvis stolta över. Flera medarbetare har funnits med sedan starten och rört sig bland olika roller och avdelningar, samtidigt som nya kompetenta medarbetare har börjat hos oss och bidragit med nya insikter och perspektiv. Som anställd hos oss lyfter du blicken i alla sammanhang och fattar smarta beslut som stärker vår affär. Vi förväntar oss att du som vill jobba här varje dag bidrar till att utveckla kunderna, kollegorna och branschen. I gengäld får du branschens bästa och trevligaste kollegor, och möjlighet att utveckla din fulla potential.

Placeringsort: StockholmOm TV4:

Vi är Nordens största kommersiella tv-bolag. Vi är ledande i utvecklingen av rörlig bild och digitaliseringen av tv-industrin med hjälp av kraften och styrkan i våra varumärken - och hos våra fantastiska medarbetare. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, bjuder vi in hela Sverige till en tv-upplevelse i världsklass. Att ständigt vara relevanta, stå på användarnas sida och att vara en del av Sverige - det är några av våra viktigaste uppgifter. Att jobba hos oss innebär stora utmaningar, högt tempo och många skratt, där alla medarbetare och avdelningar har en viktig roll.

I denna rekryteringsprocess samarbetar TV4 med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Annika Vermunt070-166 08 31 eller Magnus Åberg070-981 77 51. Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

"Business Controller"; "Senior Business Controller"; "Business Analyst"; "Controlling";
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)