Installationselektriker/Teamledare till e-mobility teamet i Stockholm!

Installationselektriker/Teamledare till e-mobility teamet i Stockholm!

OneCo är nu på jakt efter ännu en grym Teamledare till teamet i Stockholm. Bor du inte i området? Inga problem, vi fixar boende till dig under arbetsveckan.

Är du en erfaren elektriker som vill ta nästa steg i karriären till en grym arbetsgivare med riktigt bra utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig!

OneCo arbetar på flera olika områden nära kunden.
En stor del av arbetena utförs mot elnätsägare, vidare utförs även en hel del elinstallationer för laddutrustning till elbilar och även installation av solcellsanläggningar.

Din huvudsakliga uppgift är att arbeta med projektering och installation av laddutrustning till elbilar. Detta gäller både till privatkunder och i större projekt där du får möjligheten till personlig utveckling i rollen med ökat ansvar för arbetsuppgifterna.

Som Teamledare i detta gäng får du möjlighet att jobba inom ett snabbt växande och spännande område, dessutom är du en del av det viktiga arbetet för att skapa ett hållbart samhälle, hur bra?!
För rätt person finns även möjlighet till att jobba med projekt inom vår satsning gällande elbilsladdning till fastighetsägare och företagare.

På OneCo Networks AB får du vara en del av engagerat team med högt säkerhetstänk och tydliga mål. En arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum, där du genom spännande och utmanande uppgifter får möjlighet att utveckla dig själv och din roll.

Vem är du?
Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande.
Du har ett entreprenörstänk i ditt arbete och trivs med att ta ansvar samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment. Vi söker dig som älskar att arbeta med teknik och service och vill utveckla dig själv likväl oss.
Du har en god förmåga att kommunicera, ett naturligt engagemang i det du gör och förstår vikten av goda kundrelationer. Samspelet mellan kollegor ser du som nyckeln till framgång för att på bästa sätt lösa problem och leverera bra service till kunderna.

Krav:
·Minst 5-års erfarenhet av elektrikeryrket
·B-körkort

Varmt välkommen med din ansökan till oss för att bli en del utav de goa teamen på OneCo och Toptemp!

Intervjuer sker löpande.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen,
och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av toptempfamiljen!