Är du redo att ta dig an en spännande och motiverande roll som elprojektör?

Är du redo att ta dig an en spännande och motiverande roll som elprojektör?

Just nu letar OneCo efter sin nya el projektör i Stockholmsområdet. Bor du inte i området? Inga problem, vi fixar boende till dig under arbetsveckan!

Detta är en bred roll där du ingår i ett mindre team, det är viktigt att du kan jobba självständigt men även ha en känsla för kundkontakt. Du ansvarar för framtagande av lösningsförslag och installationsunderlag utifrån leveranstid och förväntad kvalitet.

Merparten av tiden spenderar du i Stockholm med kundbesök ett par dagar i veckan, övriga dagar jobbar du administrativt hemifrån eller på arbetsplatsens kontor.

Vi söker dig som tidigare arbetat som tekniker eller projektör inom el, data och telecom.

Övriga krav är:
*Relevant arbetslivserfarenhet
*B-körkort
*God materialkännedom
*Noggrann och strukturerad
*Kommunikativ
*Service och resultatinriktad
*God systemkunskap

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person till teamet. Är du nyfiken och vill veta mer? Ta kontakt med oss eller skicka in din ansökan till ansokan@toptemp.se

Om Kunden:
OneCo Sverige är ett entreprenadbolag, som knutit till sig nyckelkompetenser inom olika verksamhetsområden som ställverksmontage, apparatservice, kraftkabelarbeten, laddstationer för elbilar och mätarentreprenader. Vi är verksamma inom hela
Sverige och våra kunder är inom elektrisk infrastruktur såsom stamnätsägare, nätbolag, entreprenadbolag, matning till spårbunden trafik, vindkraft, industri, hamnar mm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2022 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av toptempfamiljen!