HR-koordinator till Systembolaget Stockholm

HR-koordinator till Systembolaget Stockholm

Vi söker nu en HR-koordinator till ett uppdrag hos Systembolaget i Stockholm

Har du erfarenhet inom HR-administration och koordinering och har en stark relationell ådra? Vill du vara med och bidra till ett av Sveriges viktigaste uppdrag? Då kan HR-koordinator hos Systembolaget vara något för dig, sök redan idag!

Du kommer att ingå i ett härligt team i en ledningsgrupp med 4 enhetschefer och en HR-chef. Uppdraget består av att vara ett administrativt stöd till avdelningsledningen samt att koordinera och hantera HR-administrativa uppgifter. Du kommer till ett företag med en stark företagskultur som är välkomnande och inkluderande, som lever sina värderingar - Vi är omtänksamma, kunniga och inspirerande. En modern arbetsplats med ett härligt och glatt team med möjlighet till hybrid 1-2 dagar i veckan.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtal och dess förmåner som lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som du har kontinuerlig kontakt med.

Dina arbetsuppgifter
  • Vara ett administrativt stöd för avdelningsledningen - t. ex. samordna möten, dokumentation mm.
  • Hantera samordning och administration av bl.a. vårt operativa fackliga råd och vår arbetsmiljökommitté.
  • Arbetsuppgifter av HR administrativ karaktär inom HR avdelningen, t. ex. protokoll för samverkan och fackliga förhandlingar.
  • Bistå avdelningsledningen i att ta fram underlag till företagsledningen, bolagsstyrelsen och andra avdelningar.
Värt att veta

Uppdraget är på heltid med önskemål om start 5 september 2022 och kommer pågå i cirka 7 månader. Tjänsten utgår från huvudkontoret i Kungsträdgården med möjlighet till hybrid 1-2 dagar i veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet av liknande tjänster, en god administrativ förmåga och som är noggrann och metodisk i ditt tillvägagångssätt.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en stark servicekänsla genom att göra det enkelt för människor runt omkring i verksamheten.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Åsa Dominicus
Telefon 0701435906
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/