Driftchef sökes för kunds räkning till Stockholm

Driftchef sökes för kunds räkning till Stockholm

Vi söker nu för vår kunds räkning dig som vill ha en ledande och operativ roll i en växande verksamhet i södra Stockholm

Är du en engagerad, närvarande och självgående ledare som vill uppnå goda resultat? Tycker du om en omväxlande vardag där den ena dagen inte är den andra lik? Har du erfarenhet inom trafik och har god förståelse för logistik, processer och flöden? Då kan detta jobb var något för dig!

Vi söker nu en driftchef för skol/linje samt beställningstrafik till vår kund i södra Stockholm.
Här får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar där dina insatser märks! Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Ditt uppdrag kommer innebära en spännande och färgstark vardag, med många kontakter både externt och internt. Du kommer att arbeta för ett företag med stark tillväxt och ständig utveckling. Rollen innebär att du har det övergripande operativa ansvaret för vår kunds verksamhet i södra Stockholm med ett 90- tal fordon och ca 130 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
 • Har personal och arbetsmiljöansvar för samtliga anställda inom ansvarsområdet, inklusive rekrytering, medarbetarsamtal, lönesamtal och introduktioner.
 • Leder det dagliga arbetet inklusive daglig styrning, löpande dialog samt säkerställer att medarbetarna har rätt kompetens och att ditt område är rätt bemannat.
 • Ansvarar för att aktiviteter sätts in vid akuta driftsfrågor samt att det löpande underhållet för tex fordon, flöden och processer.
 • Ansvarar för årlig budget inom ditt område.
 • Förbättringar, dagliga pulsmöten, avvikelsemöten samt skapa och uppdatera rutiner.
 • Efterlevnad av avtal med huvudmännen (kommuner) och övriga kunder.
 • Rapportering till huvudmännen.
 • Viss gemensamt ansvar för fastighet och drift.
Värt att veta

Som driftchef kommer du leda, prioritera och utveckla verksamheten både operativt och strategiskt. Du motiverar, inspirerar och utvecklar dina medarbetare om 7 personer i syfte att nå uppsatta mål och förväntningar. Du rapporterar till din närmaste ledare affärschefen. Du förväntas ha ett närvarande ledarskap och vara på plats dagligen.

Vidare kommer ditt uppdrag vara att stärka samarbetet inom trafikområdet och mellan trafikområden ingående i regionen. Prioriterade mål är fortsatt tillväxt med god lönsamhet i de trafikslag som produceras i trafikområdet, vilket i dag huvudsakligen är skol/linje samt beställningstrafik. För att nå detta krävs ett starkt fokus på att vinna trafik inom segmentet upphandlad trafik med kommuner och regional trafikhuvudman som uppdragsgivare.

Våra förväntningar

För att lyckas som driftchef tror vi att du ha några års arbetslivserfarenhet från en ledande befattning i en operativ verksamhet. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet inom trafik. Du har en god förståelse för logistik, processer och flöden.
 • Goda ledaregenskaper
 • God analytisk förmåga
 • Lösningsorienterad
 • Prestigelös
Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du är ledande, kostnadsmedveten och utvecklar andra genom delegering. Vidare motiverar och samordnar du dina medarbetare så att de behåller fokus på målen. Du är förändringsbenägen och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information och samarbetar effektivt med andra.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Åsa Dominicus
Telefon 0701435906
Email Mejla Åsa Dominicus
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech