Orderadministratör till företag i Stockholm

Orderadministratör till företag i Stockholm

Vår kund i Stockholm söker en orderadministratör, en spännande nyckelroll där din funktion är en hybrid av logistik och ekonomi.

Är du en serviceinriktad administratör med ett sinne för siffror? Har du arbetat med arbetsuppgifter som innebär kombinationen av logistik och ekonomi? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en orderadministratör till vår kund i Stockholm för ett visstidsuppdrag med start så snart som möjligt, med chans till förlängning. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.

Dina arbetsuppgifter

Som orderadministratör ska du säkerställa en hög servicegrad och leveranskvalitet gentemot kunder, stötta ekonomiavdelningen samt optimera utflöden.
  • Kontakt med samarbetspartners (kunder, producenter, lagerhållare och transportörer).
  • Hantering och orderläggning av direkt- och försäljningsorder.
  • Optimering och bokning av utfrakter.
  • Fakturering och filhantering av direkt- och försäljningsorder.
  • Hantering av avvikelser och reklamationer outbound.
  • Masterdata och diverse administrativa uppgifter.
  • Avlasta ekonomiavdelningen med administration och agera brygga mellan logistik- och ekonomiavdelningen.
Värt att veta

Rollen är placerad hos vår kund på Södermalm och är en heltidstjänst (40 h/veckan) med start så snart rätt person kan vara på plats. Dina arbetstider är 08.00-17.00 och du rapporterar till Supply Chain Manager.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll ser vi att du:
  • har erfarenhet från liknande administrativ roll av snabbrörliga konsumentvaror och/eller ekonomi.
  • besitter goda kunskaper i svenska och engelska.
  • det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Navision och/eller har universitetsutbildning inom logistik eller ekonomi.
För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du som person är noggrann, ansvarstagande och har ett sinne för siffror, samt att du är strukturerad eftersom du kommer arbeta med flertalet olika arbetsuppgifter samtidigt. I denna roll arbetar du främst med logistik men kommer också stötta ekonomiavdelningen, därför ser vi att du är serviceorienterad och har god samarbetsförmåga.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Linnea Wäringe
Telefon 0768830460
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech