Kommersiell produktchef till Ahlsell Sverige

Kommersiell produktchef till Ahlsell Sverige

Ahlsell Sverige söker en Kommersiell produktchef till enheten Betongkomplement. Sök idag!

Har du tidigare arbetat inom bygg och anläggning? Tycker du att det är roligt att arbeta med inköp i en relationsutvecklande roll med många kontaktytor? Ahlsell växer och söker en Kommersiell produktchef till enheten Betongkomplement för att förstärka deras inköpsorganisation inom Byggdivisionen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos Ahlsell får du möjlighet till att vara delaktig och påverka. I din roll som Kommersiell produktchef på enheten Betongkomplement är du en betydande nyckelperson som är med och driver, samt utvecklar affärerna. Du har många kontaktytor och skapar och utvecklar relationer med leverantörer och andra intressenter, för att kunna erbjuda ett marknadsanpassat och lönsamt sortiment.

Ahlsell värdesätter sina anställdas välmående och satsar på sin personal. Det är viktigt att du trivs och har ett bra samarbete med både interna och externa parter. Du erbjuds även möjlighet till en långsiktig karriär inom ett växande företag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Kommersiell produktchef har du ansvar för att driva Ahlsells inköp och utvecklingen av produkterna inom området. I din roll kommer du bland annat att:
  • Utveckla leverantörsbasen genom avtal och förhandlingar.
  • Ansvara för omvärldsbevakning och ett marknadsanpassat sortiment inom ditt huvudområde.
  • Administrera avtal och priser i affärssystemet Vivaldi
  • Kategoristyrning och driva affärsrelaterade projekt
  • Uppföljning och analys av finansiella resultat.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till inköpschefen och arbetar tätt tillsammans med den tekniska produktchefen. Inom enheten Betongkomplement samarbetar du med 42 duktiga medarbetare. Tjänsten är på heltid och startar enligt överenskommelse. Placeringsort kan anpassas efter ditt behov.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har gedigen inköpskompetens och tidigare arbetat inom bygg- och anläggningsbranschen, alternativt inom återförsäljarledet bygg. Ahlsell har ett egenutvecklat affärssystem men ser gärna att du är en van användare av CRM-system, samt har goda kunskaper i Excel.

För den här tjänsten ser vi att du har mycket bred marknadskännedom, då du ansvarar för att utveckla och driva området Betongkomplement framåt. Du behöver också vara noggrann, strukturerad och analytisk, för att kunna slutföra uppsatta aktiviteter och mål inom angivna tidsramar.

Som person är du pedagogisk, kommunikativ och trivs i en relationsutvecklande arbetsroll. Du har ett brinnande intresse för affärer och vågar ta egna initiativ och beslut. Med din professionella förhandlingsförmåga på både svenska och engelska, driver och utvecklar du kategoriarbetet framåt med goda resultat.

Det är ett krav att du har B-körkort då arbetet innebär en del resor, både inom Sverige och utomlands.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 10 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech