Affärsutvecklare till Transdev i Stockholm

Affärsutvecklare till Transdev i Stockholm

Nu söker vi en operativ Affärsutvecklare till Transdev med placering i Märsta

Transdev söker nu en Affärsutvecklare med ett brett ansvar för utvecklingen av den nuvarande och framtida affären Stockholm Nord. En spännande roll där du kommer har många järn i elden och fungera som Affärschefens högra hand. Du kommer jobba i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Affärsutvecklare på Transdev kommer du till ett internationellt bolag som är inne i en expansiv fas med bibehållen god lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir central i strävan att uppnå en god resandetillväxt och du kommer få stort utrymme att utveckla affären Stockholm Nord med depåer i Märsta och Vallentuna. Det finns mycket goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som Affärsutvecklare på Transdev verkar du i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett mobilitetsföretag med en uttalad ambition att driva utvecklingen i branschen och aktivt arbeta med hållbara lösningar för att öka användandet av kollektivtrafik. Transdevs värderingar "handling, ansvar, nytänkande och samspel" styr vardagen och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Din huvuduppgift som Affärsutvecklare är att bidra till en god resandetillväxt för affären genom fokus på marknadsutveckling och förbättringsarbete när det gäller arbetssätt, processer och rutiner. Betydelsefullt är också samarbetet med Trafikförvaltningen som är huvudman. Att ha goda relationer med samarbetspartners hos huvudmannen är en nyckel för att lyckas i denna roll på Transdev.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar även:
  • Att ansvara för kartläggning, analys och förståelse för marknaden för att få fler och nöjdare kunder. Det görs genom att lära känna den lokala marknaden, bidra till att utveckla servicen samt förbättra busstrafiken i samråd med trafikplanerare och trafikutvecklare
  • Planering och genomförande av den lokala marknadsföringen i samverkan med kund och med utgångspunkt i huvudmannens årliga marknads- och kampanjplan.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Malin, som har tjänsten idag, kommer att flytta till Göteborg och ta sig an en ny utmaning på Transdev där. Tillträde är så snart som rätt person kan vara på plats. Du utgår ifrån vår bussdepå i Märsta varvat med interna möten på vårt huvudkontor i Bromma och externa möten med kommunen och trafikförvaltningen. Du rapporterar till Affärschefen för Stockholm Nord.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi, marknadsanalys eller motsvarande. Vi tror också att du har några års erfarenhet av arbete med utveckling av processer inom marknad och försäljning i en affärsutvecklingsorienterad roll. Kommer du från branschen och har jobbat i en liknande roll är det meriterande.

Som person är du duktig på att prioritera och hantera många olika frågor parallellt eftersom du kommer jobba i en dynamisk roll med flertalet projekt samtidigt. Vi tror också att du är kommunikativ och inlyssnande till ditt sätt, vilket du har nytta av då du har många kontakter både internt och externt. Du behöver ha lätt för att skapa och utveckla goda relationer med dina olika samarbetspartners.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech