Jobba inom IT-support hos våra kunder i Stockholm

Jobba inom IT-support hos våra kunder i Stockholm

Kan du danska eller finska och vill arbeta inom IT? Missa inte chansen och sök till IT-tekniker till våra kunder i Stockholms län!

Talar du danska eller finska flytande och brinner för service och kontakten med människor? Har du ett stort intresse inom IT och gillar att hjälpa människor? För kommande uppdrag söker vi nu dig som vill jobba som supporttekniker till våra kunder i Stockholms län. Efterfrågan efter dessa tjänster är stor och det finns möjlighet att arbeta inom många olika områden.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en bred och varierande roll inom IT hos en av våra spännande kunder i Stockholms län. Här får du möjligheten att utveckla din kompetens och växa i en väletablerad organisation.

Som konsult via TNG IT Digital arbetar du tryggt med kollektivavtal och har förmåner som tjänstepension, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag men kan exempelvis komma att innefatta:
  • Support och drift av mjukvara och hårdvara
  • Självständigt felsöka och hitta lösningar på tekniska problem
  • Medverka i IT projekt eller projekt inom verksamheten som kräver IT-kompetens
  • Hålla kontakt med systemleverantörer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragens omfattning och längd varierar beroende på våra kunders behov, därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta både heltid och deltid samt som konsult eller underkonsult hos någon av våra kunder.

VEM ÄR DU?

Du ska ha studerat IT på gymnasial nivå eller motsvarande och har erfarenhet från likartade arbetsuppgifter. Du vill gärna dela dina kunskaper med andra och tycker om att lösa problem. Det är också viktigt att du har ett öga för detaljer och besitter en stor integritets- och sekretessförmåga.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Olivia Lindfors
Telefon 0728530996
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital