Vill du bli Supporttekniker? Vi ringer dig!

TNG Group AB · Data & IT · 18 juni

Om jobbet

Vill du bli Supporttekniker? Vi ringer dig!

Ta chansen att påbörja en spännande resa inom IT-branschen!

Vi söker dig som vill arbeta med service, kundnöjdhet och problemlösning. Vi på TNG IT Digital samarbetar med många spännande kunder i Stockholmsområdet. Hos våra kunder finns härliga support-team med framförallt en sak gemensamt, de brinner för IT!

Varmt välkommen att bli en del av vår gemenskap och våra kunders spännande utmaningar. Skicka in din ansökan idag, det tar mindre än 1 minut.

VAD ÄR 1ST-LINE?

I rollen som 1st line (Supporttekniker) erbjuds du möjligheten att arbeta med IT-support. Arbetsuppgifterna kan variera, men den gemensamma nämnaren är att du ger service och hjälper användaren med problemlösning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du möjlighet att lära dig nya saker, komma i kontakt med nya företag/arbetsplatser och framförallt bli en del av ett företag som tror på mångfald. Vi människor är olika och det tycker vi är något bra. På TNG IT Digital är vi intresserade av din kompetens, inte vad du heter, vart du kommer ifrån eller vilket kön du har. Vi är stolta över att arbeta med fördomsfri rekrytering.

VART KAN DU JOBBA SOM 1ST-LINE?
  • Support av Windows operativ system med standardapplikationer
  • Självständigt felsöka tekniska problem och hitta lösningar på dessa
  • Lösa varierade ärenden inom Windows OS (klient och server), AD, Office 365 och nätverk.
VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT. Du får gärna ha jobbat med IT-support alternativt jobbat med service och parallellt odlat ditt IT-intresse på fritiden. Vi önskar att du har studerat IT på gymnasienivå eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av helpdesk eller IT-support är ett plus. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du gillar att agera pedagogiskt och även har förmågan att dela med dig av dina kunskaper till kollegor. Vi tror att du är en fena på att hitta lösningar på problem.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Matilda Grillhammar, 0702444717

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 juni

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.