Junior Business Controller MTR Tech i Stockholm

Junior Business Controller MTR Tech i Stockholm

MTR Tech i Stockholm söker en Junior Business Controller som ska arbeta nära ledningsgruppen, läs mer och sök idag!

Vill du arbeta i en utvecklande roll nära ledningen med stor inblick i ledningsarbete? Då är detta tjänsten för dig!
Som Junior Business Controller på MTR Tech i Stockholm kommer du att få arbeta i en roll inom verksamhetsutveckling med varierande arbetsinnehåll samt goda möjligheter till personlig utveckling och avancemang. Hos oss kommer du ingå i en miljö med hög och positiv förändringstakt där du blir en del i MTR Techs fortsatta utvecklingsresa.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll med ansvar och variation i arbetsinnehållet samt goda möjligheter att genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget. Du blir en del av ett team med trevliga och kompetenta kollegor som har en fin samhörighet som tillsammans skapar en mycket trivsam arbetsmiljö.
Vi är öppna, varma och omtänksamma. Med ett tydligt, enkelt och pålitligt sätt vill vi hela tiden förstå mer för att komma framåt. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.

Som anställd hos MTR Tech erbjuds du en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express och Martin Olsson.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Paketera och skapa presentationer inför strategi, styrelse och business review i samråd med VD
  • Arbeta nära ledningsgruppen, och ansvara för anteckningar samt agenda
  • Ansvara för arbete med affärs- och strategiplan tillsammans med VD
  • Leda och delta i olika utvecklingsprojekt inom verksamheten (implementering av nya system, ex GDPR, Medvind, nya affärer och digitalisering)
Övriga arbetsuppgifter som t.ex. stöttning i VDs arbete kan förekomma.

Rollen innebär också

Du kommer att ha en viktig roll för utvecklingen av verksamheten. Du sitter tillsammans med ca 15 stycken kollegor som alla värderar samhörighet och arbete över gränserna högt. Din arbetsplats är belägen vid vackra Kungsholmen nära till både tunnelbana- och bussförbindelser. Detta är inte ett Traineeprogram utan tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med en provanställningsperiod på 6 månader. Tillsättning sker omgående efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?
  • Du har en avslutad universitet/högskoleutbildning som exempelvis ekonom, ingenjör eller inom organisationsutveckling
  • Du har god system/datorvana och behärskar Office-paketet.
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska.
Som person är du självständig, strukturerad och trygg vid att ta egna initiativ. Du har ett systematiskt arbetssätt samt ser till att alla dina uppgifter blir utförda. Flexibilitet och prestigelöshet är viktigt för att trivas i rollen då nivån på arbetsuppgifterna kommer att variera. Du är duktig på att kommunicera i skrift och kan skapa ändamålsenligt material på egen hand.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Linnea Wäringe
Telefon 0768830460
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 6 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/