Talent acquisition sourcer till TNG i Stockholm

Talent acquisition sourcer till TNG i Stockholm

Som Talent acquisition sourcer blir ditt första uppdrag att jobba med kandidatförsörjning till ett stort traineeprogram

Vill du hjälpa jobbsökare runt om i Sverige att hitta sitt drömjobb? Som Talent acquisition sourcer eller kandidatansvarig som det heter hos oss, får du lära dig allt om rekrytering och jobba i ett trevligt team där alla hjälps åt. Du erbjuds en dynamisk roll där du ges möjlighet att ta egna initiativ. Söker du även ett starkt varumärke som lever sina värderingar och vars vision är att se bortom fördomar? Perfekt! Då kan rollen som Talent acquisition sourcer på TNG vara din nästa utmaning!

På rekryterings- och bemanningsföretaget TNG erbjuder vi nu ett heltidsjobb som Talent acquisition sourcer på vårt kontor i Solna. Du kommer att ingå i ett team på 11 personer. Hos oss har du möjlighet att arbeta remote några dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss får du arbeta med fördomsfri rekrytering och bemanning varje dag. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget.

Vi erbjuder dig som Talent acquisition sourcer:
 • Att blir en viktig partner i vårt traineeprogramm som går av stapel under senhösten
 • Att lära dig allt om fördomsfri rekrytering och hur du effektivt hittar den bästa kandidaten till våra lediga jobb
 • Möjlighet att utvecklas och ta egna bemannings och rekryteringsuppdrag när du blivit varm i kläderna
 • En spännande arbetsplats som lika mycket präglas av våra värderingar som innovation och framtidsanda
 • Ett jobb att trivas på - våra medarbetarundersökningar visar på mycket nöjda medarbetare
 • Sex veckors semester, ett generöst friskvårdsbidrag och Sveriges största paket och utbud av förmåner och personalrabatter genom Benify
 • Mycket goda utvecklingsmöjligheter
Dina arbetsuppgifter
 • Som Talent acquisition sourcer ansvarar du för kandidatupplevelsen på TNG
 • Söka upp och intervjua kandidater - för konkreta rekryteringsprocesser eller i proaktivt syfte
 • Skriva attraktiva jobbannonser inom en stor variation av yrkesområden
 • Avlasta våra affärsansvariga rekryterare med intervjuer, urval, referenstagning och bakgrundskontroller
 • Search
 • Delta på mässor och på universitet och högskolors företagsevent
 • Utveckla och bygga upp vår talangpool både strategiskt och operativt tillsammans med dina Researcherkollegor
Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team av Kandidatansvariga och Rekryterare i Stockholm. Vi erbjuder hybridkontor och du varvar ditt arbete mellan vårt fina kontor i Solna med ditt hem när du vill och när det passar arbetsuppgifterna. Här arbetar ni tillsammans med både direktrekryteringar och konsultuthyrning.

Till en början har du en mer assisterande roll men efter hand kommer du också driva dina egna rekryteringsprocesser, från första kompetensanalys till tillsättning och uppföljning.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är högskoleutbildad och har jobbat lite extra under studierna inom service, sälj, administration eller likande. Du är orädd och har lätt för att bygga relationer och kan skapa förtroende med såväl en HR-chef som en ekonomiassistent.

Tempot är högt inom rekryteringsbranschen och uppdraget du jobbade på igår kan vara tillsatt imorgon. Charmigt och utvecklande tycker vi - och förhoppningsvis du också! Därför förväntar vi oss att du blir ytterligare en motor i maskineriet, som med nyfikenhet och beslutsamhet gör allt du kan för att göra dina kandidater och uppdragsgivare nöjda.

Har du redan kunskap inom search är det ett stort plus.

Intresserad?

Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. I den här processen kommer du möta AI-intervjurobot Tengai som kommer att hålla en inledande intervju. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Annika Jepsson
Telefon 0767225062
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 15 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/