Säljare till TNGs proaktiva nätverk i Stockholm

Säljare till TNGs proaktiva nätverk i Stockholm

TNG söker nu AM, KAM och Försäljningschefer till vårt proaktiva nätverk i Stockholm med omnejd. Ansök redan idag!

Är du mellan jobb, nyfiken på nya utmaningar eller vill ta ditt nästa steg inom försäljning? Är du intresserad av att ligga steget före och söka till oss i ett proaktivt syfte?
Nu söker vi Account Manager, Key Account Manager och Försäljningschefer för kommande rekryteringar hos våra kunder. Genom att du redan ligger i vår databas kan vi snabbare matcha dig mot intressanta rekryteringar.

Låter detta som något för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du söker till oss som proaktiv kandidat och kan matchas mot befintliga eller kommande rekryteringar hos våra kunder inom försäljning. TNG jobbar med allt från stora välkända företag till spännande startups

Dina arbetsuppgifter

Dina vanligaste arbetsuppgifter som AM/KAM eller Försäljningschef
  • Strategiskt driver försäljning mot din arbetsgivares viktigaste kunder - därmed nyckelkunder B2B
  • Ansvaret att ta hand om en befintlig eller skapa en ny kundportfölj, dvs ett segment av en viss typ av kunder.
  • Förstå dina kunders verksamheter och behov, samt att bygga relationer med dessa kunder och andra samarbetspartners som bidrar till försäljningen.
  • Resultat- och budgetansvar och det ligger inom ditt ansvar att säkerställa kundnöjdhet.
  • Upprätta och förhandla fram ramavtal och delta i upphandlingar.
  • Affärsutveckling, som att föreslå förändringar och nyheter, samt driva utveckling av befintliga produkter och tjänster.
  • Driva affärsinitiativ som utvecklar försäljningsverksamheten och kundrelationerna.
Värt att veta

Det här en intresseanmälan för kommande rekryteringar i Stockholm med omnejd. Vi letar efter kandidater som är tillgängliga och redo att söka nya utmaningar inom försäljning.

Fördelarna med att vara proaktivt sökande är många! Inte bara du kan matchas mot intressanta företag och få olika förslag till ansökningar. Du får också en chans att komma i kontakt med oss rekryterare för en kortare intervju för att på bästa sätt matcha kunders efterfrågan.

Våra förväntningar

Att du har erfarenhet inom försäljning och vill ta ditt nästa steg.

Vi ser fram emot din ansökan!

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Åsa Dominicus
Telefon 0701435906
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 okt 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/