Researcher till företag i Stockholm

Researcher till företag i Stockholm

Driven och nyfiken Researcher sökes till kund i Stockholm.

Är du intresserad av rekrytering och vill arbeta som Researcher? Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla en framgångsrik search- och rekryteringskonsultverksamhet. Du kommer främst att arbeta inom området supply chain management. Låter det intressant? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund i Stockholm erbjuder dig en viktig och utvecklande roll i ett tillväxtföretag med en tydlig position på marknaden. Här får du möjligheten att arbeta i en dynamisk och spännande miljö med nära och snabba beslutsvägar och där tempot är högt. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får användning av din affärsmässiga sida samt möjligheten att hjälpa människor i deras karriärval.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som researcher arbetar du med att hitta kandidater inom specialistområdet supply chain management. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer det ingå att du:
  • Söker kandidater via olika kanaler
  • Skriver annonstexter
  • Utför telefonintervjuer
  • Genomför enklare face to face intervjuer
  • Skriver kandidatpresentation till kund
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din kommande roll så kommer du arbeta tillsammans med sju personer, alla med olika roller och ansvar. Du arbetar i Nacka Strand och dina arbetstider är kontorstider. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader, men det finns goda möjligheter till övertag hos kund.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Har du tidigare erfarenhet av arbete inom konsultverksamhet, bemanning, rekrytering och/eller search är detta meriterande. Du bör ha en god erfarenhet av hur man skriver jobbannonser etc. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare är du kommunikativ, snabbtänkt, lyhörd, kreativ och van vid att jobba i ett högt tempo med flera parallella uppgifter. Du har ett starkt driv och vilja att nå dina mål. Vi ser gärna att du trivs i en relationsskapande arbetsmiljö och tycker att dynamiken mellan det personliga och affärsmässiga inte bara är spännande utan också förutsättningsskapande.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Åsa Jonsson
Telefon 0707-386709
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/