Rekryteringskonsult till internationellt företag

Rekryteringskonsult till internationellt företag

Är du Rekryteringskonsult och vill arbeta med operativ och strategisk IT-Rekrytering i Stockholm? Här är möjligheten för dig!

Är du Rekryteringskonsult och intresserad av ny spännande teknik? Har du erfarenhet av operativ och strategisk rekrytering av tekniska profiler? Trivs du dessutom med att ha många kontaktytor kan du med driv, engagemang och nyfikenhet göra så att detta uppdrag blir ditt nästa steg i karriären.
Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Inledningsvis kommer du att arbeta med linjechefer i kundens konsultverksamhet i syfte att stötta i rekryteringsarbetet av tekniska profiler. Rollen innefattar daglig kontakt med kandidater, HR Business Partners, rekryterande linjechefer och i viss mån externa leverantörer.
Du kommer vid sidan av detta att arbeta strategiskt med att sätta en plan för hur kunden kan bli mer attraktiv som arbetsgivare framöver.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Rekryteringskonsult har du en strategisk och operativ roll och kommer bland annat att:
  • Självständigt driva rekryteringsprojekt och processer från ax till limpa
  • Arbeta med Employer Branding och Talent Pipeline
  • Arbeta med löpande förändringsarbete
  • Arbeta med många kontaktytor både internt och externt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett 6 månaders konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt. Efter denna period finns det goda möjligheter till övertag av kund. Du är placerad på kundens kontor i Kista, Stockholm.
Då kunden är ett internationellt företag kommer även kontakter finnas med intressenter på Nordisk och EMEIA nivå.

Som konsult hos TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss. Därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Detta innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk utbildning inom HR, IT, Ekonomi eller likvärdigt. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av rekrytering inom IT samt har erfarenhet från att arbeta på ett etablerat konsultbolag eller inom en rekryteringsverksamhet med helhetsansvar för kundkontakt, kandidatupplevelse och search.
Du behöver vara öppen, drivande och trivas med att bygga upp nya arbetsprocesser samt ha ett positivt förhållningssätt. För att trivas i rollen behöver du även tycka om att ha många kontaktytor och känna dig bekväm i att ta kontakt med olika personer i bolaget för att samla in information som behövs. Koncernspråket är engelska så du bör vara flytande i både affärssvenska och affärsengelska, i tal och skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Åsa Jonsson
Telefon 0707-386709
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/