Rekryterare till ett vikariat på TNG

Rekryterare till ett vikariat på TNG

Vi på TNG Stockholm söker en ny kollega som vill jobba vidare på att utveckla vår fördomsfria rekryteringsprocess.

Vi söker dig som vill jobba med kandidatattraktion och personbedömning på TNG i Stockholm. Dessutom får du lära dig hur man bygger en strukturerad, fördomsfri, kompetensbaserad och digital rekryteringsprocess.
Vi befinner oss i ett starkt läge där efterfrågan från våra kunder fortsätter vara stark, samtidigt som vi bland annat ska utveckla världens första rekryterarrobot.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett rekryteringsföretag med starka värderingar, ett magiskt kunderbjudande och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering, helt enkelt. Du får chansen att lära dig rekryteringsprocessens alla moment, från kravprofilsutformning till att ringa på referenser och skicka information inför avtalsskrivning.

Du kommer att tillhöra en grupp av rekryterare vars uppgift är att lösa uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar ihop, delar på ansvaret och ser till att rätt kandidat med rätt potential blir vald för rätt tjänst och rätt kund. Fördomsfritt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som rekryterare på TNG ingår du i ett team av flertal rekryterare som tillsammans delar erfarenhet och utmaningar. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara
  • Skapa och publicera annonser
  • Söka efter kandidater i interna samt externa nätverk
  • Kompetensbaserade intervjuer via telefon
  • Kompetensbaserade, personliga, djupintervjuer
  • Säkerställa och upprätthålla en god kontakt med våra kandidater
  • Kvalitetssäkring av kandidater (bl.a. referenstagning)
Du kommer att arbeta med tillsättning av både bemannings- och rekryteringsuppdrag, oftast flertal samtidigt. Dagligen kommer du att samarbeta med rekryteringskonsulter, konsultchefer och vår säljorganisation.

Allt eftersom du skaffar dig kunskap och erfarenhet kommer din vardag att fyllas med fler kvalificerade arbetsuppgifter/ansvarsområden.

Du förväntas ta aktiv roll i utvecklingen av TNGs interna processer, vårt kunderbjudande och vår kandidathantering i syfte att öka upplevelse och kvalitet.

Rollen innebär också

Du ingår i ett team i Stockholm som arbetar tätt tillsammans och det finns gemensamma supportfunktioner även inom marknad, försäljning, HR och administration. Dessutom har vi löpande kunskapsutbyte med andra rekryterare i övriga landet. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Tjänsten är på heltid, med start omgående. Vi tillämpar flexibla arbetstider, oftast mellan 8 och 17. Vi ser detta som möjlig start till ett långt och givande samarbete, men vill starta med ett konsultuppdrag på 6 månader.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som kan på ett konkret sätt beskriva ditt intresse för rekrytering.

Vi vill att du kan uppvisa arbetslivserfarenhet där kundservice, försäljning och administration förekommer. Har du arbetat med rekrytering tidigare är ett stort plus. Då du arbetar mot den svenska marknaden är det viktigt att du talar och skriver flytande svenska, samt har goda kunskaper i engelska.

Det viktigaste är att du är tålmodig, driven och motiverad av utvecklas. Du är en orädd person som trivs med att prata med många olika kandidater. Vidare har du förmågan att på ett övertygande men ödmjukt sätt fånga kandidaternas intresse för våra kunder och de roller vi rekryterar.

TNGs företagskultur bygger på öppenhet och stort personligt engagemang, vilket bör stämma med dina värderingar för att du ska trivas hos oss. Som person stimuleras du av att bygga långsiktiga relationer och du är en god kommunikatör. Du trivs med att arbeta med ett tydligt fokus på resultat och har en hög affärsmässighet. Du sätter kandidaterna, konsulterna och kunden i första hand och gillar att arbeta i ett högt tempo.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Sinisa Strbac
Telefon 0704912198
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.