Ekonomiassistent till kundreskontra i Stockholm

Ekonomiassistent till kundreskontra i Stockholm

Trivs du att jobba i en spännande miljö inom ekonomi? Vill du utvecklas i en roll som ekonomiassistent? Läs mer här!

Trivs du med att jobba i en föränderlig miljö och vill du vara med och påverka? Vi söker dig som vill fortsätta jobba med kundreskontra samtidigt som du utvecklas mot redovisning. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att att att att utvecklas i en roll som ekonomiassistent. Du blir en del av ett härligt team på en stor ekonomiavdelning där du får vara med och bidra till företagets pågående utvecklingsresa.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen inom kundreskontra kommer du:
  • ansvara för att bokföring och avstämning sker på ett korrekt sätt
  • hantera fakturering, reservationer och inbetalningar
  • ha nära samarbete med inkassobyrå
  • hantera krav och påminnelser
  • ha telefonkontakt med kunder och återförsäljare
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas starta omgående och pågå 6 månader med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag via TNG och du kommer jobba hos vår kund på Kungsholmen i Stockholm. Du kommer jobba inom kundreskontra som tillhör enheten redovisning och blir en del av ett team på 9 medarbetare.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som Redovisningsekonom till Kundreskontra tror vi att du:
  • högskoleexamen eller motsvarande inom ekonomi
  • har ett allmänt intresse för IT och lätt för att ta till dig nya system
  • goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet
  • tjänsten innefattar många kontaktytor såväl internt som externt så du behöver därför ha god samarbetsförmåga
  • goda kunskaper inom Excel
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson
Telefon 0704851214
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 21 juni 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/