Redovisningsekonom inom finans i Stockholm

Redovisningsekonom inom finans i Stockholm

Vill du utvecklas inom redovisning och samtidigt jobba med förbättring av processer hos vår kund centralt i Stockholm? Läs mer!

Söker du en roll där du får möjlighet att utvecklas inom redovisning och ekonomi, samtidigt som du får vara med och bidra till processförbättring? Då kan detta vara rollen för dig! Vi söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom som vill vara med på en spännande utvecklingsresa. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som redovisningsekonom blir du en del av ett härligt team på 12 ekonomer där du får chans att utvecklas och växa inom redovisning. Du tillhör en funktion som ansvarar för löpande bokföring och finansiella rapporter och som under det kommande året kommer att genomgå flera större effektiviseringsprojekt. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med start omgående och syftar till att förstärka och avlasta gruppen.

Du kommer att jobba ute hos vår kund under hela uppdragsperioden men vara anställd som konsult via TNG. Våra konsulter är viktiga för oss och du omfattas givetvis av förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer dina främsta arbetsuppgifter att innefatta:
  • Löpande bokföring och kontroller
  • Hantering av leverantörsreskontra och leverantörsbetalningar
  • Framtagning av bokslutsuppgifter och upplysningar till externa rapporter
  • Bidra i effektiviseringsarbetet för processer samt utveckling av funktionen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta i moderna fina lokaler centralt i Stockholm och rapportera till chefen för redovisning och rapportering. Som redovisningsekonom kommer du få förståelse och kunskap i bolagets affär och kunna fördjupa dig i finansiell redovisning.

Du kommer att vara en uppskattad förstärkning till gruppen under denna spännande period av utveckling och få utrymme att arbeta självständigt!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:
  • högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • god erfarenhet inom redovisning och med viljan att fortsätta utvecklas
För att du ska trivas i rollen tror vi att du trivs att arbeta i en miljö som utvecklas och förändras. Vi tror också att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt en hög integritet då det är av stor vikt för rollen. Viljan och förmågan att samarbeta är också väsentlig eftersom det är en viktig del av vår vardag.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 14 apr (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/