Recruitment Sourcing Specialist till TNG

Recruitment Sourcing Specialist till TNG

För dig som jobbat med search och/eller sourcing inom rekrytering, och som vill vara med och driva utveckling på TNG.

Vi på TNG har skapat en ny tjänst, en specialist inom sitt område. Närmare bestämt en searchspecialist, som vi har valt att kalla för Recruitment Sourcing Specialist.
För dig som är intresserad så är det chans att jobba på ett innovativt, framgångsrikt, bolag som har utmanat branschen och våra kunder under många år.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett rekryteringsföretag med starka värderingar, ett magiskt kunderbjudande och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering, helt enkelt. Därför har vi utvecklat en egen metod för search och sourcing som vi ser att du som sökande anammar och utvecklar vidare.

Du kommer att tillhöra en grupp av rekryterare vars uppgift är att lösa uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar ihop, delar på ansvaret och ser till att rätt kandidat med rätt potential blir vald för rätt tjänst och rätt kund. Fördomsfritt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Sourcing Specialist på TNG ingår du i ett team av flertal rekryterare som tillsammans delar erfarenhet och utmaningar.

Ditt främsta ansvar är att tillsammans med våra rekryteringskonsulter tillsätta rekryterings- och bemanningsuppdrag. Du kommer att vara delaktig i alla delar av rekryteringsprocessen, inklusive screening, kompetensbaserade intervjuer, referenser och bakgrundskontroll.

Genom att du, både reaktivt och proaktivt, utvecklar och underhåller pipelines av kvalificerade kandidater, ser du till att lösa våra kunders behov av personal.

För nuvarande har vi en del digitala verktyg som du har till din hjälp, men dessa utvecklas ständigt och nya tillkommer så din uppgift blir att ha koll på nyheter och se till att vi alltid jobbat med de bästa lösningar.

Då du är och förblir expert på ditt område så kommer du att utbilda och stötta dina rekryterarkollegor i hur man på bästa möjliga sätt söker efter, attraherar och kvalificerar potentiella kandidater.

Du förväntas ta aktiv roll i utvecklingen av TNGs interna processer, vårt kunderbjudande och vår kandidathantering i syfte att öka upplevelse och kvalitet.

Rollen innebär också

Du ingår i ett team i Stockholm som arbetar tätt tillsammans och det finns gemensamma supportfunktioner även inom marknad, försäljning, HR och administration. Dessutom har vi löpande kunskapsutbyte med andra rekryterare i övriga landet. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Tjänsten är på heltid, med start omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi tillämpar flexibla arbetstider, oftast mellan 8 och 17.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser, och har arbetat med search och sourcing i minst 1 år. Då både våra kunder och kandidater talar svenska, så är det krav på att även du är flytande i språket.

TNGs företagskultur bygger på öppenhet och stort personligt engagemang, vilket bör stämma med dina värderingar för att du ska trivas hos oss. Som person stimuleras du av att bygga långsiktiga relationer och du är en god kommunikatör. Du trivs med att arbeta med ett tydligt fokus på resultat och har en hög affärsmässighet. Du sätter kandidaterna, konsulterna och kunden i första hand och gillar att arbeta i ett högt tempo.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Sinisa Strbac
Telefon 0704912198
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 15 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/