Projektkoordinator till välkänt bolag i Stockholm

Projektkoordinator till välkänt bolag i Stockholm

Vill du vara med och driva förändringsprojekt inom en stor organisation? Trivs du i en bred roll inom projektadministration?

Trivs du i en administrativ roll med många olika kontaktytor och vill jobba som koordinator inom projekt? Vi söker nu dig som vill utvecklas i rollen som projektkoordinator och har möjlighet att starta omgående. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som projektkoordinator blir du en del av ett spännande bolag där hållbarhet och innovation är i fokus. Som koordinator inom projekt agerar du stöd till beställare och projektledare och ansvarar för dokumentation, administration och rapportering kopplat till respektive projekt. Du blir också en del av ett härligt och inkluderande team där du får vara med och bidra till företagets pågående utvecklingsresa.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektkoordinator kommer du huvudsakligen att:
  • Stötta beställare och projektledare i användandet av Microsoft Project
  • Tillhandahålla stöd och support kring projektprocessen till linjechefer och projektledare
  • Ansvara för projektadministration och rapportering kopplat till respektive projekt
Du kommer också att hantera varierande ad-hoc ärenden på avdelningen.

Rollen innebär också

Som projektkoordinator ingår du i ett team på 8 kollegor där fokus är att skapa bra förutsättningar för beställare och projektledare som arbetar i systemet för att genomföra affärsstrategiska och verksamhetskritiska förändringsinitiativ. Uppdraget är tänkt att starta omgående och sträcker sig fram till slutet av juni.

VEM ÄR DU?

För att snabbt komma in i rollen tror vi att du är van att arbeta i en miljö med tydliga deadlines och högt tempo. Du är positiv, ansvarstagande och kommunikativ då du arbetar i en självständig roll med många olika kontaktytor. Det är också viktigt att du levererar hög kvalité i ditt arbete och är prestigelös i ditt sätt att arbeta då du har en bred roll med många olika ansvarsområden. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med någon projektstyrningsmodell.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 12 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/