Produktägare - konsultuppdrag

Produktägare - konsultuppdrag

Söker du frilansuppdrag som produktägare? Vi på Ada Digital söker nu ytterligare konsulter till våra kunder i Stockholm.

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle?

Ada Digital utökar vårt nätverk, Ada Freelance Community inom området Digital Commerce och söker frilansare för konsultuppdrag hos våra kunder. Vi ser nu en ökad efterfrågan på produktägare och konsulter inom produktutveckling.

Som underkonsult i Ada Freelance Community får du ta del av och har möjlighet att söka alla våra uppdrag samtidigt om du får en gemenskap och tillhörighet med andra egenföretagare. Du utvecklas också långsiktigt i din konsultroll då vi kan branschen och löpande erbjuder dig en inblick i omvärlden och trender.

Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!

Erbjudandet till dig

Genom att vara en del av Ada Freelance Community är du som egenföretagande konsult fri men ändå inte ensam. Du är oberoende och bestämmer själv över din tid, vilka uppdrag du vill hoppa på och i vilken omfattning. Samtidigt är du en del av ett nätverk av andra egenföretagare i branschen, så att du kan utbyta kompetens och know-how.

Ada Freelance Community är den främsta länken mellan dig som konsult och våra uppdragsgivare - och du kan istället fokusera på det du är bäst på att utveckla - vår gemensamma kunds affär. Du får en långsiktig och personlig relation med oss så att vi verkligen förstår på vilken arbetsplats du kan trivas och prestera som bäst.

Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

Det här gör du hos din uppdragsgivare

Uppgifterna kan variera beroende på uppdrag och tjänst och en produktägare har flera ansvarsområden i ett projekt men framföra allt ska produktägaren uppdatera och sköta den så kallade backloggen i projektet.

Vanliga uppgifter i en produktägarroll:

Samla in krav från verksamheten.
Vara tillgänglig för frågor från utvecklingsteamet
Kravställa och förbereda user stories till teamet.
Kommunicera med övriga intressenter till projektet.
Bjuda in till demos av produkten eller tjänsten. Ofta tillsammans med teamet och scrum mastern.

Ditt team och arbetsplats

Våra kunder är främst medelstora företag som verkar i en rad olika branscher. Gemensamt är att de alla verkar inom digital utveckling.

Mer om dig

Vi ser att du är en person med ett stort intresse för affärs-/verksamhetsutveckling och brinner för att driva aktiviteter i gränslandet mellan IT och verksamhet. Du har erfarenhet och förmåga att analysera kundbehov, tänka strategiskt utifrån verksamhetsnytta och du har lätt för att se helhetsperspektivet. Du har erfarenhet av förvaltnings-/projektarbete enligt agil metodik med god förståelse för kravhantering, kravanalys, metodstöd och processarbete.

Det är meriterande om du har arbetat i projektuppföljningsverktyg såsom exempelvis Trello eller Jira.

Så här får vi kontakt

Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker uppdraget enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför uppdraget intresserar dig och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Urvalet sker löpande. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till oss på Ada Digital. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Data & IT, UX & Webbdesign, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se