Product Manager till internationellt företag

Product Manager till internationellt företag

Vi söker dig som vill jobba som Product Manager till ett välkänt företag i norra Stockholm. Läs mer här!

För ett föräldravikariat söker vi dig som vill jobba som Product Manager till ett företag inom bilbranschen. Hos vår kund får du möjlighet att arbeta i en växande organisation i en bransch som ständigt utvecklas. I din roll har du eget ansvar för ett tilldelat produktsortiment gällande marknadsstrategi och lönsamhet.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På TNG tror vi på en tillåtande och öppen arbetsplats där vi får prova oss fram för att nå resultat. Vi drivs av vår vision att olika perspektiv, åldrar, erfarenheter och bakgrunder är sådant som för oss framåt, liksom en sund balans mellan arbete och fritid.

Hos vår kund blir du en del av ett familjärt mångkulturellt företag med god gemenskap på arbetsplatsen.

Som konsult via oss arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för ett eget tilldelat produktsortiment vilket innebär arbetsuppgifter som:
  • Prisanalys för Sverige och Danmark
  • Prissättning för olika produkter och marknader
  • Du kommer att hantera och genomföra globala produktmarknadsstrategier på lokala marknader
  • Framställa säljstödsmaterial som broschyrer och prislistor
  • Du kommer att vara ett stöd gällande produktfrågor från andra team i organisationen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här konsultuppdraget som förväntas starta relativt omgående och pågå till 7/9 då detta är ett föräldravikariat. Du kommer att jobba tillsammans med cirka 100 kollegor på företagets kontor i norra Stockholm. Arbetstiderna är förlagda under vardagar mellan 8:30-17:00. Eftersom det här är ett kortare uppdrag finns inte möjligheten för en längre sommarsemester.

VEM ÄR DU?

Du har en utbildning i marknadsföring, affärsadministration eller annan relevant eftergymnasial utbildning. Då detta är ett uppdrag på några månader har du tidigare erfarenhet och är självgående som Product Manger, gärna från bilbranschen. Flertalet av dina arbetsuppgifter kommer att ske i Excel har du goda kunskaper inom programmet. Detta är ett internationellt företag och för att lyckas i rollen har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Då rollen innebär många kontaktytor är du kommunikativ som person med god förmåga att knyta kontakter. I rollen förekommer prissättningar för företagets produkter på olika marknader vilket innebär att du behöver vara analytisk och strukturerad som person.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson
Telefon 0704851214
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Produktchef, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/