Nyexaminerad ekonom till kund inom Finans

Nyexaminerad ekonom till kund inom Finans

Vi söker dig som är intresserad av ekonomi och söker jobb som ekonom inom finansbranschen!

Har du de teoretiska kunskaperna inom ekonomi och redovisning då vill vi ge dig möjligheten att omsätta detta i praktiken genom ett uppdrag hos vår kund som är ett finansiellt bolag placerat centralt i Stockholm. Här finns fina möjligheter att utvecklas och samtidigt bidra i ett skede då ekonomisystemet ska uppgraderas och det händer en hel del på avdelningen "Redovisning och Rapportering" hos vår kund!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vill du lära dig mer om finansiell redovisning och omsätta dina kunskaper i praktiken på en trevlig arbetsplats mitt i centrala Stockholm! Vår kund är inne i en intensiv period av utvecklingsarbete när man uppgraderar sitt ekonomisystem och sina processer. Din hjälp behövs för att avlasta kollegorna i gruppen med det löpande arbetet och också för att bidra med tankar och idéer på förbättring. Är detta något som intresserar dig så hoppas jag du söker jobbet på en gång!

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Jobba med leverantörsreskontra inklusive betalningar
  • Bistå med bokslutsarbete
  • Löpande bokföring
  • Behjälplig med övriga arbetsuppgifter som förekommer inom redovisning inklusive utvecklingsarbete
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba ute hos vår kund under hela uppdragsperioden på 6 månader men vara anställd som konsult via TNG. Våra konsulter är viktiga för oss och du omfattas givetvis av förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Du kommer att vara en uppskattad medarbetare i gruppen under denna spännande period av utveckling och det kommer ges möjlighet att lära dig en hel del under uppdraget!

VEM ÄR DU?
  • Har högskoleutbildning inom ekonomi
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Som person vill vi att du är intresserad av redovisning, vill lära dig och utvecklas inom området. För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. I redovisningsgruppen samarbetar vi och hjälps åt för bästa möjliga resultat och den inställningen hoppas vi att du också har.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/