Nordisktalande IT-support till Opter i Stockholm

Nordisktalande IT-support till Opter i Stockholm

Kan du norska, danska eller finska och IT? Opter söker dig som kan prata norska, danska eller finska till sin IT-support!

Opter växer inom norden och söker nu fler kollegor till sitt team på support i Stockholm, som kan något av de nordiska språken. Talar du flytande norska, danska eller finska och även svenska och gillar att jobba med IT-support och ha kundkontakt på ditt nordiska språk? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Opter blir du en del av ett härligt team och har en central och uppskattad roll inom IT-support med mycket kundkontakt. Du kommer att arbeta med ett marknadsledande system där du hanterar inkommande ärenden från kunder runt om i Norden, beroende på vilket nordiskt språk du talar. I den här tjänsten kommer du tillsammans med dina kollegor att vara första kontakten utåt och hjälpa kunderna med deras behov.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du tar emot inkommande ärenden, via telefon eller mail och hjälper till att lösa kundernas/användarnas bekymmer. Då rollen är central har du också mycket kontakt internt och slussar vidare större utvecklingsärenden eller integrationsärenden till berörd avdelning.

Under en arbetsdag kommer du fokusera på att:
  • Hantera inkommande ärenden och ha löpande dialog med kunder och användare av Opter affärssytem
  • Lösa problem tillsammans med kund/användare eller slussa vidare internt när det behövs
Systemet har många möjligheter och du kommer att bli en kundorienterad problemlösare, där du utvecklas och utmanas på daglig basis!

Rollen innebär också

Du arbetar tillsammans med dina kollegor på kontoret vid Globen, Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Beroende på vilket nordiskt språk du talar så kommer dina ärenden och kunder kunna anpassas efter det.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet från kundinriktade roller, ex som kundservice, IT-support eller koordinator. Du är den som kunden möter först och därför krävs det att du har mycket god kommunikationsvana i telefon och skriftligt. För att trivas i rollen ser vi också att du har ett stort intresse för IT och ser det som en naturlig del att hitta kreativa, tekniska lösningar självständigt. Har du tidigare erfarenhet eller kunskap inom XML och EDI-integrationer så är det meriterande, men inte ett måste.

Som person är du öppen, kommunikativ och serviceorienterad. Du gillar att ha många pågående ärenden och kan självständigt strukturera upp ditt arbete. Opter är en platt organisation med korta beslutsvägar, vilket innebär att du behöver känna dig trygg i att ta beslut inom området för IT-support, som kan påverka både teknik och användare.

Är du en serviceorienterad teknikperson som vill kunna se positiva resultat av ditt arbete direkt? Vill du kunna använda dina språkkunskaper i arbetet och vill jobba med både teknik och kund? Sök nu!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 juli 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/