Marknadsassistent till företag inom biopharma

Marknadsassistent till företag inom biopharma

Trivs du i en koordinerande roll i en föränderlig miljö? Till en av våra kunder i Stockholm söker vi nu en Marknadsassistent

Vi på TNG söker nu en Marknadsassistent till en av våra kunder i Stockholms län. Vår kund är ett biopharma företag som nu har behov av en Marknadsassistent för ett föräldravikariat. Uppdraget är tänkt att starta i juni och pågå i ett år.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Våra kunder är främst medelstora och stora företag som verkar i en rad olika branscher. Hos oss får du en perfekt möjlighet att få in en fot på ett intressant företag eller bredda din erfarenhet.

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

Eftersom uppdragen kan skilja sig åt utifrån varje tillsättning kan även andra och mer specifika arbetsuppgifter tillkomma och du kan i din roll ha såväl ett smalt som brett ansvar. Var därför noga med att specificera i din ansökan vad som intresserar dig i ditt framtida jobb. Vi kommer att höra av oss till dig när vi har ett passande uppdrag utifrån din profil!

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  • Administration och skapande av reklammaterial
  • Ansvarig för att hålla budget-, kontrakts- och PO-översikt
  • Ansvarig för utvalda materialgodkännanden i Veeva Vault
  • Administration av interna möten och externa aktiviteter / projekt, t.ex. inbjudningar, konferenslokaler, praktiska funktioner, högtalare / lärare
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget är placerat i fina lokaler i norra Stockholm. Uppdraget förväntas starta i juni och pågå ungefär ett år.

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter.

VEM ÄR DU?

För det här uppdraget söker vi en person som är lösningsfokuserad och kommunikativ då majoriteten av dina arbetsuppgifter genomförs i samarbete med kollegor. Du har tidigare erfarenhet från en liknande roll och av skapande av reklammaterial och gillar när organisationen är snabbrörlig. Du är flytande i engelska i både tal och skrift då uppdraget är för ett internationellt företag.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Claudia Ullreich
Telefon 0734 34 64 56
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 apr (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/