MS Dynamics – CRM utvecklare - konsultuppdrag

MS Dynamics – CRM utvecklare - konsultuppdrag

Är du egenföretagare och intresserad av att arbeta som MS Dynamics - CRM utvecklare hos vår kund i centrala Stockholm

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle?

Vi på Ada Digital söker nu för kunds räkningen dig som är egenföretagare och intresserad av att komma in som MS Dynamics/Utvecklare hos vår kund i finansbranschen.

Som underkonsult i Ada Freelance Community får du ta del av och har möjlighet att söka alla våra uppdrag samtidigt om du får en gemenskap och tillhörighet med andra egenföretagare. Du utvecklas också långsiktigt i din konsultroll då vi kan branschen och löpande erbjuder dig en inblick i omvärlden och trender.

Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!

Erbjudandet till dig

Genom att vara en del av Ada Freelance Community är du som egenföretagande konsult fri men ändå inte ensam. Du är oberoende och bestämmer själv över din tid, vilka uppdrag du vill hoppa på och i vilken omfattning. Samtidigt är du en del av ett nätverk av andra egenföretagare i branschen, så att du kan utbyta kompetens och know-how.

Ada Freelance Community är den främsta länken mellan dig som konsult och våra uppdragsgivare - och du kan istället fokusera på det du är bäst på att utveckla - vår gemensamma kunds affär. Du får en långsiktig och personlig relation med oss så att vi verkligen förstår på vilken arbetsplats du kan trivas och prestera som bäst.

Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

Det här gör du hos din uppdragsgivare

Vår kund söker en MS Dynamics/CRM utvecklare till ett projekt som pågått i ca 1 års tid men där man samtidigt befinner sig i ett relativt tidigt skede i implementationen. Utvecklings,- och testmiljöer är på plats. Kunden behöver främst stöd i utvecklingen av affärslogik i plugins och workflows. Troligtvis behövs även stöd när det kommer till rapportutveckling med SSRS men även med mer moderna BI-tillämpningar samt konfigurering av själva plattformen samt CI/CD med DevOps. Är du bekant med att bygga rena custom-anpassningar på modern webteknik är det ett plus.

Ditt team och arbetsplats

Vår kund är verksam i finansbranschen. Du kommer att bli en del av ett team bestående av utvecklare, kravare, PL och CRM lead.

Mer om dig

Önskad kompetens/erfarenhet:
Dynamics 365
.NET
Javascript
WEB-API
Svenska

Meriterande:
DevOps
SQL
Migrering och integration genom SSIS eller liknande ETL-lösningar
Capital Markets eller liknande

Så här får vi kontakt

Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker uppdraget enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför uppdraget intresserar dig och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till oss på Ada Digital. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om uppdraget:
Start: asap
Slut: tillsvidare
Längd: 6 månader option på förlängning
Placering: Centrala Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se