Möteskoordinator Ideell organisation Stockholm

Möteskoordinator Ideell organisation Stockholm

Vår kund söker en serviceinriktad möteskoordinator till sin organisation. Är det du? Välkommen in med din ansökan redan idag!

I jobbet som möteskoordinator kommer du dagligen att ha kontakt med kundens personal internt och deras medlemmar, både nationella och internationella. Du kommer att ombesörja all administration kring möten som hålls på kontoret i norra Stockholm samt annan tillhörande medlemsadministration. Detta jobb är perfekt för dig som gillar att ha en självständig roll där service, ordning och reda, ligger dig varmt om hjärtat. Vill du följa med på vår kunds fortsatta resa och stärka upp detta område ytterligare? Välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som möteskoordinator hos vår kund blir du kundens ansikte utåt och del av en platt och dynamisk organisation med högt i tak. Nya idéer och initiativ välkomnas och du har stor möjlighet att påverka och utforma din roll. Du blir en del av en trevlig och välkomnande organisation. Utöver en spännande roll hos vår kund blir du också en del av TNGs konsultnätverk. Uppdraget är på 6 månader, heltid med 37,5 h arbetsvecka och förväntas starta omgående. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering. Kontoret ligger i fräscha och moderna lokaler i nära anslutning till allmänna kommunikationsmedel i norra Stockholm.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som möteskoordinator kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att:
  • Administrera, planera och organisera möten på kontoret. Några gånger per år kan det vara större möten med internationella gäster då restaurangbokningar, bokning av transporter för gästerna och tillhörande visumhantering ingår.
  • Hantera, administrera och utveckla medlemsregistret.
  • Vara kontaktperson för medlemmar och internt på kontoret.
  • Hantera ad-hoc uppgifter som kan uppkomma på kontoret.
Du bör ha god vana av Officepaketet och kommer även att arbeta i Lime med medlemsregistret. Du kommer få utbildning i Lime på plats.

Rollen innebär också

Som möteskoordinator kommer du att ha många kontaktytor, både nationellt och internationellt, vilket gör att du behöver kunna flytande svenska och engelska både i tal och skrift.

VEM ÄR DU?

För jobbet ser vi att du har erfarenhet av en liknande roll där fokus legat på administration och service. Du är van användare av dator och telefon i ditt dagliga arbete. Då du har daglig kundkontakt och är den person som folk vänder sig till internt bör du ha god kommunikationsförmåga och trivas med att vara spindeln-i-nätet. Eftersom mötesfrekvensen på kontoret kan variera bör du uppskatta att arbeta proaktivt och med varierade arbetsuppgifter vid tillfällen då mötena ej upptar hela din arbetsdag.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 13 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/