Kundtjänst inom säljstöd till finansbolag

Kundtjänst inom säljstöd till finansbolag

Drivs du av att leverera förstklassig kundservice och är intresserad av ekonomi? Vi söker en person inom säljsupport, läs mer här!

Har du ett stort intresse för ekonomi och finans och vill jobba med kundservice och administration? Till ett finansbolag i Stockholm söker vi nu en medarbetare inom säljsupport, där du kommer ha många kontaktytor och dagligen stötta kollegor och partners i arbetet. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kundservice-medarbetare inom säljsupport kommer du att ha en social roll som bygger relationen mellan företag och partners. Här kommer du in på ett bolag som är måna om att du ska trivas och ger stor möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer bli en del av ett prestigelöst team som är öppet och hjälpsamt, och som ser fram emot att ta emot dig som deras nya kollega!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som säljsupport kommer du att:
  • ta emot inkommande samtal och mail från partners och återförsäljare
  • svara på frågor rörande finansiering och leasing (ex kopplat till avtal, beräkningar, dokument och liknande)
  • sköta administrationen kopplat till ovan
Med tiden kommer din yrkesroll att bli bredare och du kommer även få möjlighet att gå med ut på kundmöten och vara än mer närvarande i affären.

Rollen innebär också

I rollen som säljsupport på detta finansbolag kommer du att sitta centralt i Stockholm och kommer vara en del av ett tight team som tillhör en större avdelning. Uppdraget är på heltid och du kommer att jobba kontorstider, mellan 8-17. Detta är till en början ett konsultuppdrag på 6 månader, med ambitionen att du senare kommer att överrekryteras. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Till jobbet som säljsupport söker vi dig som:
  • har erfarenhet av kundkontakt/kundservice
  • är duktig på administration och en fena på struktur och noggrannhet
  • har god problemlösningsförmåga och är intresserad av ekonomi
Det är också ett stort plus om du:
  • har jobbat med leasing/finansprodukter tidigare
  • har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Julia Wengse
Telefon 0768 72 57 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.