Kundtjänst inom leasing till Swedbank Finans

Kundtjänst inom leasing till Swedbank Finans

Vi söker en person till Swedbanks kundtjänst inom billeasing! Är du intresserad av bilar och har en god känsla för kundservice?

Vi söker nya medarbetare till Swedbanks kundtjänst! Här kommer du att passa om du brinner för att ge kundservice i världsklass, har en förmåga att alltid inge ett förtroende och sprider positiv energi runt dig. Vi ser också gärna att du är intresserad av bilar och ett stort plus är om du har jobbat med leasing. Vill du jobba med kundtjänst via telefon, trivs med administration och vill växa inom bank och finans? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet att utvecklas och lära sig mer om billeasing hos en av Sveriges största banker. Swedbank arbetar aktivt med att skapa nöjda kunder och har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna - enkel, öppen och omtänksam. Rollen på Swedbank Finans innebär att du får verka i ett högt tempo och vara i en lärorik och utvecklande miljö. Här kommer du vara i ett prestigelöst team på ca tio personer som värderar samarbete och kommunikation högt.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen inom kundtjänst kommer du att:
  • ha kontakt med kunder i alla bilrelaterade frågor över telefon och mail såsom bränslekort, försäkringar, avtal och hyrbilar
  • sköta administration och registrering i system
  • ha kontakt med leverantörer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ
  • Start omgående
  • Konsultuppdrag t o m sista december, med möjlighet till förlängning
  • Kontor i fräscha, nya lokaler i Sundbyberg
  • Kontorstider på heltid
VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som:
  • har erfarenhet av kundtjänst och drivs av att leverera service i världsklass
  • är intresserad av eller har erfarenhet från bilbranschen
  • har jobbat med administration och/eller ekonomi
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Tova Magnusson
Telefon 0703150542
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.