Kredithandläggare till stort bolag i Stockholm

Kredithandläggare till stort bolag i Stockholm

Söker du nya utmaningar som kredithandläggare och vill jobba på ett stort bolag i Stockholm? Kan du starta omgående? Läs mer här!

Vill du bli en del av ett team inom kreditbedömning på ett stort internationellt bolag där du självständigt får bedöma och besluta i dina kreditärenden och arbeta inom ditt geografiska område? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kredithandläggare kommer du att få jobba nära verksamheten och du blir en del av ett team på 9 kredithandläggare. Du kommer ha mycket kundkontakt med fokus på den svenska marknaden, där du ansvarar för och genomför kreditbedömningar av företagskunder.

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig till mars 2020. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som kredithandläggare kommer du att:
  • analysera och kreditbedöma nya och befintliga företagskunder på den svenska marknaden
  • fatta självständiga beslut i kreditärenden inom ramarna för din beslutanderätt
  • hantera kreditlimiter och kreditutnyttjande
  • ha daglig kommunikation med företagskunder i kreditärenden
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående och pågå fram till och med mars 2020. Vår kund sitter i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm och du blir en del av ett team på 9 personer inom kreditbedömning.

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell för tjänsten som kredithandläggare tror vi att du har minst tre års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter mot företagskunder. Du kommer främst att jobba mot den svenska marknaden men med inslag av internationella företagskunder, därför är det viktigt att du har goda kunskaper, både skriftligt och muntligt, i svenska och engelska. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande.

Utöver goda kunskaper inom MS Excel som är ett av dina arbetsverktyg ser vi gärna att du tidigare har jobbat med UC och deras olika tjänster, så som UC Ansök, UC Select och UC Spectra då dessa kommer att användas dagligen.

Som person behöver du vara noggrann, flexibel och strukturerad då du kommer att jobba med flera processer samtidigt. Vidare trivs du att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga då du har många kontaktytor både internt och externt.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Ek
Telefon 0760-715571
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/