Konsulter inom inköp till TNG:s konsultnätverk

Konsulter inom inköp till TNG:s konsultnätverk

Vill du bli en del av TNG Tech konsultnätverk? Just nu söker vi konsulter med erfarenhet av och kompetens inom inköp.

Är du konsult eller underkonsult med gedigen erfarenhet och kompetens inom inköp? Drivs du av att utveckla, optimera och generar kostnadsbesparingar och optimera cash flow? Bli en del av vårt nätverk redan idag!

Genom vårt konsultnätverk anlitar vi på TNG Tech konsulter för både kortare och längre uppdrag med placering hos våra uppdragsgivare. Du har frihet att själv välja dina uppdrag, hur och när du arbetar samt får möjlighet att utveckla din karriär utifrån dina behov. Efterfrågan på våra konsulter är stort och vi får löpande in nya förfrågningar.

Som konsult hos oss på TNG Tech får du en fri roll med mycket eget ansvar och möjlighet att verka på många intressanta företag i varierande branscher.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Efterfrågan på våra konsulter är stor och vi får löpande in nya förfrågningar. Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi välkomnar även dig som vill vara underkonsult enligt gällande villkor för det.

Att ingå i vårt nätverk har många fördelar. Förutom att vi hjälper dig att hitta uppdrag så kommer du;
  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kom-mer till sin rätt.
  • Blir del av vårt nätverk tillsammans med andra TNG Tech-konsulter som du ges möjlighet att träffa under våra konsultträffar
  • Få inbjudningar till våra konsultmingel
  • Bygga ditt nätverk tillsammans med oss och våra uppdragsgivare
Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss på TNG Tech anlitas du för både kortare punktinsatser och längre uppdraguppdrag inom vårt område inköp.

Våra uppdragsgivare anlitar oss när man har behov av att ta in en specialist för ett avgränsat projekt, som expert vid ett förändringsarbete eller som stöd under en pågående rekryteringsprocess - antingen som specialist, linjechef eller projektledare. Som konsult inom inköp behöver du ha gedigen erfarenhet av bland annat strategiska leverantörsrelationer, registervård, strategiplaner, förbättringsarbete för att lyckas.

Värt att veta

Som del av TNG Techs konsultnätverk kommer du ha nära kontakt och stöttning av våra konsultchefer. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll - och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta intressanta och utvecklande uppdrag där du är anställd av oss eller agerar som underkonsult och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som konsult på TNG Tech behöver du:
  • Vara trygg inom ditt kompetensområde.
  • Kunna kommunicera och presentera information på olika nivåer, liksom ha ett stort intresse för att skapa långsiktiga bra relationer.
  • Vara utvecklings- och resultatorienterad samt trivas med ett högt tempo, eftersom du ofta förväntas leverera resultat eller förändring på en begränsad tid.
  • Trivas i en roll med mycket eget ansvar och självständigt arbete, då du på många arbetsplatser kan vara den enda i din yrkesroll.
Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Andrea Kjellin
Telefon 0701455451
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 8 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/