Konsult DBA-utvecklare i Oracle SQL i Stockholm

Konsult DBA-utvecklare i Oracle SQL i Stockholm

Nu söker vi dig som konsult till ett uppdrag som Databasutvecklare och DBA i Oracle SQL i Stockholm.

Den här rollen är perfekt för dig som älskar hands on databasutveckling och samtidigt har intresse för förändring med agila metoder. Uppdraget är i centrala Stockholm och du blir en del av ett tekniskt kunnigt och härligt team som jobbar agilt och med tydliga mål. Du kan förvänta dig en härlig atmosfär i en organisation i förändring, både vad gäller teknik och arbetsätt!

Erbjudandet till dig
  • Ett roligt konsultuppdrag inom en stark IT-organisation i förändring
  • Hands on uppgifter som DBA och databasutvecklare i Oracle, SQL och Teradata
  • Att vara en del av ett team med helhetsansvar - drift och utveckling
  • Jobba agilt med scrum i med leveransen tillsammans med härliga kollegor.
Du kommer jobba på uppdraget genom oss på Ada och bli en del av Ada Freelance Community. Hos oss är du som egenföretagande konsult fri men ändå inte ensam. Du är oberoende och bestämmer själv över din tid, vilka uppdrag du vill hoppa på och i vilken omfattning. Samtidigt är du en del av ett nätverk av andra egenföretagare i branschen, så att du kan utbyta kompetens och know-how.

Ada Freelance Community är den främsta länken mellan dig som konsult och våra uppdragsgivare - och du kan istället fokusera på det du är bäst på att utveckla - vår gemensamma kunds affär. Du får en långsiktig och personlig relation med oss så att vi verkligen förstår på vilken arbetsplats du kan trivas och prestera som bäst.

Det här gör du hos din uppdragsgivare

I konsultrollen som databasutvecklare och DBA kommer du jobba med drift och utveckling av vår gemensamma kunds databas. Du kommer:
  • Utveckla och drifta databasen i Oracle, SQL och Teradata
  • vara en del av en agil transformation som sker inom företaget
  • jobba med leveransen enligt Scrum
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer jobba i ett databasteam på 6 personer. Tillsammans jobbar ni enligt scrum med leveransen och ansvarar för både drift och utveckling av företagets alla plattformar. Ni sitter i ett modernt kontor i norra centrala Stockholm.

Mer om dig

För att trivas i den här rollen behöver du har en god teknisk kunskap om databasutveckling i antingen Oracle, SQL och Teradata. Då vår gemensamma kund genomgår en agil transformation behöver du som individ trivas i en föränderlig miljö och vara van att jobba med scrum eller något annat agilt ramverk. Då teamet består av 6 personer som jobbar nära varandra är det viktigt att du trivs med att jobba tillsammans och har tillit till dina teammedlemmar.

I den här rollen kommer du också få jobba som DBA för teamet så vi hoppas att du har erfarenhet av även detta.

Så här får vi kontakt

Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker uppdraget enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför uppdraget intresserar dig och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till oss på Ada Digital. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Johanna Hellman
Telefon 0734 34 64 82
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se