Kommunikatör till Diversity Charter Sweden

Kommunikatör till Diversity Charter Sweden

Kommunikatör till Diversity Charter Sweden i Stockholm, för dig som är intresserad av mångfaldsfrågor och en hållbar arbetsmarknad

Vill du vara med och utveckla Diversity Charters digitala närvaro som kommunikatör? Är du en entreprenörssjäl som är duktig på att uttrycka dig i text och gärna driver ditt eget arbete? Som kommunikatör hos oss sitter du mitt i Stockholm city med förmånen att arbeta remote några dagar i veckan. Du blir en viktig del av ett litet team och ditt arbete kommer ha stor betydelse för hur vi skapar engagemang för mångfald och inkludering i arbetslivet.
Låter det som du? Söker jobbet som kommunikatör redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig ett engagerande och utmanande arbete som kommunikatör där du har möjlighet att göra skillnad. Detta genom att bli en del av världens största organisation som verkar för mångfald och inkludering inom arbetslivet. Du blir Diversity Charter Sweden´s andra anställda vilket gör att du blir en otroligt viktig pusselbit för organisationens utveckling. Hos oss får du arbeta både operativt och strategiskt med frihet under ansvar.

Dina arbetsuppgifter
  • Ta fram text och bild till sociala media
  • Projektleda och delta i skapandet av vår nya hemsida
  • Administrera, publicera och moderera i sociala medier
  • Följa upp och utvärdera resultat av det kommunikativa arbetet
  • Delta i arbetet med att utveckla Diversity Charter Sweden´s digitala närvaro
  • Skriva nyhetsbrev, presentationer och årsberättelse
Värt att veta

Som kommunikatör på Diversity Charter Sweden är din uppgift att genom våra sociala medier och hemsida skapa engagemang för mångfald och inkludering i arbetslivet och Diversity Charter Sweden som organisation. Arbetet är främst operativt, men också strategiskt.
Din första uppgift blir att ta fram en ny hemsida och du kommer också löpande ta fram och skapa material till våra sociala medier. Du rapporterar till vår generalsekreterare som i dagsläget är din enda kollega. Ni kommer tillsammans skapa Diversity Charter Sweden´s kansli, och tanken är att ni inom ett par år är flera kollegor.

Som Kommunikatör kommer du ingå i kommunikatörsgruppen där delar av styrelsen på 12 personer samt generalsekreteraren ingår.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har en relevant kommunikatörsutbildning eller motsvarande erfarenhet.
Du har dokumenterad erfarenhet som kommunikatör kopplad till arbete i till exempel sociala medier, presentationer och hemsidor. Vidare tror vi att du är en god stilist och skribent och kan skriva och bearbeta olika typer av texter med anpassning mot målgrupp. Du behöver flytande skriftkunskaper i svenska och mycket goda kunskaper i engelska samt vana att hantera bilder.

Vi tror att viktiga egenskaper för denna roll är att du är noggrann och strukturerad och har ett stort intresse för utvecklingen inom digital och inkluderande kommunikation. Du är nyfiken och är en god omvärldsbevakare samt van att leverera i enlighet med tidplan och budget.

Sist men inte minst tror vi att du har ett genuint intresse för mångfald och inkluderingsfrågor.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/