Kandidatansvarig Rekryterare till TNG, Stockholm

Kandidatansvarig Rekryterare till TNG, Stockholm

Som kandidatansvarig rekryterare på TNG i Stockholm får du jobba fördomsfritt med att matcha våra kandidater mot deras drömjobb.

Vill du hjälpa jobbsökare runt om i Sverige att hitta sitt drömjobb - utan att råka ut för fördomar och oschysst bemötande? Är du ofta motorn som får saker att hända och alltid är nyfiken på vad som väntar runt nästa hörn?

På rekryterings- och bemanningsföretaget TNG erbjuder vi nu dig som söker ett extrajobb, en spännande tjänst som kandidatansvarig (assisterande rekryterare). Vi är främst intresserade av dig som vill arbeta extra 1-3 dagar per vecka redan i höst och som kan vara flexibel med arbetsdagar. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, senast i mitten på oktober 2022. För rätt person kan detta leda till en permanent tjänst.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss får du arbeta med fördomsfri rekrytering och bemanning varje dag.

Vi erbjuder dig:
  • Att lära dig allt om fördomsfri rekrytering och hur du effektivt hittar den bästa kandidaten för lediga jobb.
  • En spännande arbetsplats som lika mycket präglas av våra värderingar som innovation och framtidsanda.
  • Ett jobb att trivas på! Våra medarbetare gav oss mitt i pandemin 2020 ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på +58. En siffra som motsvarar "världsklass". (Benchmark är +2.)
Dina arbetsuppgifter
  • Söka upp och intervjua kandidater - för konkreta rekryteringsprocesser eller i proaktivt syfte.
  • Skriva attraktiva jobbannonser inom en stor variation av yrkesområden.
  • Avlasta våra affärsansvariga rekryterare i urval, referenstagning och bakgrundskontroller.
  • Search
Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team av rekryterare och kandidatansvariga i Stockholm, närmare bestämt på vårt fina huvudkontor (bredvid Mall of Scandinavia) i Solna. Här arbetar vi tillsammans med både direktrekryteringar och konsultuthyrning (bemanning).

Du behöver vara tillgänglig att jobba i snitt 2 dagar/veckan, ibland lite mer och ibland mindre beroende på behov. Arbetstiderna är förlagda på dagtid men är flexibla enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

Som kandidatansvarig behöver vi en effektiv person, som gärna lyfter luren och kan skapa förtroende med såväl en ingenjör som försäljningschef och ekonom. För dig är det lätt att ta kontakt med nya människor. Kanske studerar du HR, PA, turism eller varför inte ekonomi. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för människor och relationer.

Tempot är högt inom rekryteringsbranschen och uppdraget du jobbade på igår kan vara tillsatt imorgon. Charmigt och utvecklande tycker vi - och förhoppningsvis du också! Därför förväntar vi oss att du vill bli ytterligare en motor i maskineriet, som med nyfikenhet och beslutsamhet gör allt du kan för att göra dina kandidater och kollegor nöjda.

Intresserad?

Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Helena Söderström
Telefon 070-710 35 61
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/