Jobba extra med analys hos Actiway i Stockholm

Jobba extra med analys hos Actiway i Stockholm

ActiWay i Stockholm söker dig som är vass i Excel och vill arbeta deltid med analys av data för att skapa rapporter. Sök idag!

Vill du arbeta extra och utvecklas inom analys och sammanställning av data samt skapa flertalet rapporter? Trivs du att självständigt få driva ditt egna arbete? Nu söker ActiWay i Stockholm dig som vill arbeta heltid eller deltid som marknadsassistent för ett projekt. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ActiWay är ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner. Just nu står de inför ett projekt där de vill sammanställa data utifrån olika infallsvinklar för att kunna nyttja den i flertalet sammanhang, och det är här du blir en viktig spelare. Här kommer du även att får möjligheten att självständigt styra ditt arbete vilket gör att det är flexibelt.

TNG blir din arbetsgivare och du kommer att arbeta hos ActiWay som konsult. Detta innebär att du ingår i ett kollektivavtal och omfattas av olika attraktiva villkor samt erbjudanden som lön, semester, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som marknadsassistent kommer du arbeta med att:
  • Analysera framtaget data, kors-söka det och skapa rapporter
  • Hitta samband, kopplingar och trender
  • Skapa rapporter som kan användas i marknadsföring
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag som startar omgående och beräknas att pågå i 1-2 månader beroende på om du jobbar heltid eller deltid. Då du själv driver detta projekt kommer du tillsammans med ActiWay kunna lägga upp dina arbetstider. Uppdraget kommer att inledas med en introduktion så att du får goda förutsättningar. ActiWay sitter i fräscha lokaler nära Odenplan, med närhet till kollektivtrafik.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom analys av data och vi ser gärna att du även har ett intresse utifrån ett marknadsperspektiv. För att kunna göra så genomarbetade rapporter som möjligt har du mycket goda kunskaper i Excel. Har du dessutom erfarenhet av att använda ett statistikprogram är det ett stort plus. Då du kommer arbeta med mycket data är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du kommer även få ta mycket eget ansvar och därför är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt, samt driva dina processer framåt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Amanda Karlsson
Telefon 073-153 61 74
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/