Interim Head of Supply / logistikchef i Stockholm

Interim Head of Supply / logistikchef i Stockholm

Vi söker en interim logistikchef / Head of Supply till ett spännande uppdrag i Stockholm med start omgående. Läs mer här!

Lockas du av en bred roll med övergripande ansvar för produktion, logistik och inköp? Känner du dig trygg i rollen som chef och är nyfiken på en chefsroll för avdelningen logistik, produktion och inköp på ett företag inom modebranschen? Då kan det vara dig vi söker för interimsuppdraget som Head of Supply - varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Head of Supply / logistikchef blir du en del av ett framåtsträvande bolag med hållbarhet och ansvar i fokus. Du är ansvarig för en postiv och engagerad avdelning på 20 medarbetare med 3 direktrapporterande chefer. Interimsuppdraget är tänkt att starta omgående och sträcker sig cirka ett år framåt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som logistikchef kommer du att:
  • Leda avdelningen samt säljkanaler mot uppsatta mål
  • Säkra upp produktionskapacitet tillsammans med inköp- och produktionschef
  • Effektivisera avdelningens processer och rutiner
  • Ta fram och följa upp prognoser för inköp och cash flow
  • Ansvara för budget och uppföljning av budget
Du är också övergripande ansvarig för:
  • Processen från produktutveckling till leverans till slutkund inom områdena; produktutveckling, sourcing, CSR, kvalitet, inköp och logistik.
  • Identifiera och genomföra projekt som exempelvis lageretableringar (3PL), förbättring av transporttjänster, utveckling av produktion och uppsäkring av lagerkapacitet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ansvarar för 3 direktrapporterande chefer inom produktion, logistik och inköp och avdelningen består av cirka 20 medarbetare. Uppdraget är ett konsultuppdrag där du som interim är anställd av oss på TNG, antingen som konsult eller underkonsult. Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågår cirka ett år framåt.

VEM ÄR DU?

För rollen som Head of Supply ser vi att du har erfarenhet av en liknande roll med försäljning i flera olika kanaler, där vi ser erfarenheten av e-commerce och wholesale som viktigast. Vidare tror vi att du är analytiskt lagd och känner en nyfikenhet för branschen du kommer verka i. Att du har en god kommunikativ förmåga är viktigt då din roll innefattar många olika kontaktytor och du pratar och skriver engelska flytande. Din resultatorientering och din förmåga att se långsiktiga lösningar kommer vara vitala för organisationen.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/