Inköpsassistent till konsultbolag i Stockholm

Inköpsassistent till konsultbolag i Stockholm

Globalt konsultbolag i Stockholm söker en Inköpsassistent, skicka din ansökan idag!

Har du erfarenhet inom inköp, sälj och kundkontakt? Tycker du om att arbeta i en stödfunktion och är en entusiastisk person? Då är den här rollen som Inköpsassistent perfekt för dig, välkommen och sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På denna arbetsplats kommer du att arbeta med ett stöttande och engagerat team, vars fokus ligger på resultat samt effektivitet. Det finns stora möjligheter till utveckling och du ser rollen som meriterande erfarenheter för framtiden. Du är värdefull som anställd och vi vill erbjuda dig en fartfylld och utvecklande arbetsmiljö. TNG erbjuder dig som konsult en trygg anställning, som innefattar bland annat kollektivavtal.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina huvuduppgifter är följande:
  • Arbeta administrativt med inköpsprocesser.
  • Utföra analyser.
  • Stötta verksamheten i olika inköpsfrågor.
  • Arbeta med actions plans / to do listor samt genomföra uppföljningar.
  • Ha dialoger med leverantörer och kunder.
Vi arbetar i SAP och du stödjer organisationen med frågor gällande verktyget.

Rollen innebär också

Vår kund sitter i lokaler som är belägna i centrala Stockholm. Du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor. Rollen är en visstidsanställning på heltid, med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

För denna tjänst söker vi dig som är en duktig administratör och trivs i kontaktintensiva roller. Du har lätt för system och har goda Excel kunskaper. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med inköpsrelaterade frågor eller har en grundläggande förståelse för området. Som person är du leveransinriktad och gillar att förhandla. Du är kundorienterad, driven och tar dig an uppgifterna med stor entusiasm. Du kan uttrycka dig obehindrat i både svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Dana Jennerström
Telefon 0721-81 27 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.