Inköpsanalytiker till Preem i Stockholm

Inköpsanalytiker till Preem i Stockholm

Gillar du analys och utvecklingsarbete och har lång erfarenhet inom inköp? Preem söker nu en inköpsanalytiker till Stockholm.

Som inköpsanalytiker på Preem kommer du att tillhöra inköpsstöd och supportera och rapportera resultat till inköpsavdelningen. Du kommer få möjlighet att jobba med både utveckling och löpande arbete på daglig basis. Söker du en tjänst där du får utlopp för din analytiska sida och fortsätta jobba inom inköp? Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds möjligheten att komma till en stor organisation där du blir en viktig del av inköpskedjan internt. Du tillhör ett team med god sammanhållning som värdesätter hjälpsamhet och att ha kul på jobbet.

Som konsult hos TNG får du ta del av våra förmåner och får även en dedikerat konsultchef som du har löpande avstämningar med under hela perioden.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer variera mellan löpande arbete och utveckling, där det löpande arbetet är ca 80% av tjänsten. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara:
  • Ta fram rapporter och statistik för resultat, prognos och utfall samt som underlag för strategiska inköpsanalyser och planering
  • Följa finansiella marknader med fokus på råvaror/index och andra relevanta trender
  • Fungera som Super User i Preems inköpsverktyg och bistå med statistik och rekommendationer till Preems inköpare
  • Regelbunden kontakt med leverantörer av systemet där du kravställer och tar fram behovsanalys för systemutveckling
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en central del av inköpsfunktionen och jobbar tätt ihop med dina kollegor. Rollen är på heltid, 38,5 timmar per vecka och du jobbar på kontoret på Kungsholmen i Stockholm.

Notera: Tjänsten planeras starta i februari 2020 och pågå fram till och med oktober 2020. Första månaden kommer tjänsten att vara på 50% för att sedan gå upp på 100% i mars.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har ca 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom inköp sedan tidigare. Du är van att jobba med Excel som arbetsverktyg och att ta fram statistiska underlag. Du bör ha en god generell datorvana då du jobbar i flera olika system dagligen.

Som person ser vi att du har både serviceanda och ett analytiskt tänkande. Eftersom du självständigt följer råvaruindex och förväntas dra beslutsgrundande slutsatser på daglig basis är det viktigt att du är affärsmässig och har ett öga för detaljer. Du kommer också jobba med förbättringar och skapa nya arbetsrutiner, så du bör ha en god förmåga att skapa flöden och rutiner som effektiviserar och förbättrar. Du tillhör en stödfunktion som har mycket interna samarbeten och därför behöver du också vara serviceinriktad och van att ha många kontaktytor. Då du kommer jobba i en internationell miljö är det också viktigt att du kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Motiveras du av att bidra med din kompetens samtidigt som du kan ha kul på jobbet´? Då är detta jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/