Inköpare inom IT till välkänt bolag i Stockholm

Inköpare inom IT till välkänt bolag i Stockholm

Är du duktig på IT och trivs i rollen som inköpare? Vill du arbeta som inköpare på ett större bolag? Då är detta rollen för dig!

Har du kunskap och vana av att arbeta med inköp inom IT och SaaS-tjänster? Trivs du i roller där du får förhandla avtal och arbeta med ständiga förbättringar? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av ett stort och välkänt bolag i Stockholm, där du kommer att bidra med din kompetens inom inköp och IT. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och planeras pågå fram till och med november 2019.

Vi på TNG lägger stor vikt vid att våra konsulter ska må bra, vilket bland annat visar sig i att vi har kollektivavtal och erbjuder våra konsulter friskvårdsbidrag samt en engagerad konsultchef.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att hantera flera inköpsprocesser parallellt och dina arbetsuppgifter innebär:
  • Granska och riskbedöma IT-avtal
  • Förhandla avtal med leverantörer
  • Administrera och driva inköpsprocesser framåt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är på heltid med start omgående, som kommer pågå fram till mitten av november 2019. Vår kund har sitt kontor på Kungsholmen i moderna, trevliga lokaler. Du rapporterar till inköpschefen.

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för denna tjänst bör du ha:
  • God erfarenhet av att granska och riskbedöma avtal inom IT
  • Dokumenterad erfarenhet inom förhandling och inköp inom IT och/eller mjukvara (SaaS-tjänster)
  • Väldigt goda kunskaper i officepaketet, speciellt av Excel
Du behöver ha goda kommunikativa färdigheter, både i tal och skrift då du kommer att driva förhandlingar självständigt. I rollen förväntas du även att aktivt driva flera parallella inköpsprocesser, vilket ställer krav på flexibilitet och förmågan att kunna prioritera ditt arbete och anpassa efter rådande förutsättningar. En god analytisk förmåga och kreativitet är något du bör besitta för att kunna ta fram alternativa tillvägagångssätt när det behövs, för att uppnå resultat.

Låter det här som ett spännande uppdrag för dig? Skicka in din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech