IT - support till vår kund i Stockholm

IT - support till vår kund i Stockholm

Vi på TNG söker nu en finsktalande IT - support till vår kund i norra Stockholm, läs mer nedan. .

Har du arbetat med service, support och IT tidigare? Kan du prata och skriva obehindrat på finska? Motiveras du av att hjälpa människor och tycker om problemlösning? Då kan detta vara något för dig. Vi söker nu dig som vill arbeta inom IT - support i vår kunds nordiska team. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett arbete där kommunikation och IT kommer att stå i fokus och du blir en del av ett team som jobbar mot hela nordiska marknaden, främst inom firstline-support. Här får du en flexibel roll som varierar utefter projekt och behov, på ett företag som är ett av nordens största inom sitt område. Vi erbjuder dig, i detta spännande uppdrag, chansen att utveckla din kompetens.

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult via oss får du möjligheten, genom detta långa uppdrag hos vår kund, utvecklas inom IT-support. Exempel på dina framtida arbetsuppgifter är:
  • Ge kollegor och företagskunder support inom IT-ärenden per mail och telefon
  • Självständigt felsöka och reparera tekniska problem
  • Hålla kontakt med leverantörer av IT-system
  • Supportera IT-relaterade problem av varierad komplexitet.
  • Arbeta i en Windowsmiljö
  • Delta i olika projekt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör ett team av nordiska tekniker som gemensamt supporterar Sverige, Norge, Danmark och Finland. Här får du en flexibel roll som varierar utefter projekt och behov. Det här är en långsiktig konsulttjänst genom TNG, men arbetat sker hos vår kund i Norra Stockholm. Du jobbar också med dokumentering i ärendehanteringssystem, involveras i support- / beställningsrutiner.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort IT-intresse som gillar variation. Du har erfarenhet inom IT-support och vi ser gärna att du har studerat IT av något slag. Då du supporterar både svenska och finska marknaden talar och skriver du båda språken flytande. I rollen som IT - support / firstline motiveras du av att ge god service, samtidigt som du värdesätter dina kunders integritet och håller god sekretess då du i ditt arbete kan möta känsliga uppgifter. I rollen får du även kreativt utrymme att självständigt lösa IT-relaterade problem vilket gör att vi tror att du är noggrann och pålitlig.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Linnea Wäringe
Telefon 0768830460
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 17 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital