IT-support till globalt bolag i Stockholm

IT-support till globalt bolag i Stockholm

Nu söker vi en kunnig support tekniker till ett konsult uppdrag till ett attraktiv bolag i Liljeholmen, Stockholm

Som firstline support är du en viktig del i en teknisk utmanande miljö. Du får en ansvarsfull roll inom IT-system och infrastruktur på ett växande företag globalt företag inom optik.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds att arbeta på ett företag där du har stora möjligheter att vidareutvecklas samt att få arbeta globalt då IT-teamet sitter i hela Europa. Du kommer att få mer utmanade arbetsuppgifter i takt med att du utvecklas på jobbet.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Teknisk support 1nd-line ärenden för slutanvändare både på kontoret och via telefon/tickets.
  • Främst arbeta med Windows-plattformar
  • Packa upp och färdigställa datorer till slutanvändare.
  • Reparera och uppgradera laptops, till exempel byta skärm/utöka ram.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kan även bli en del i projektgrupper där du kommer delta i projekt från början till slut. Du kommer även med tiden att ansvara för inköp av hårdvara. Du kommer att bli anställd av TNG och uthyrd i 6 månader med option på förlängning.

VEM ÄR DU?

För denna roll är förståelse för IT frågor viktigt. Du arbetar dagligen med problemlösningar och känner dig bekväm med felsökning. Du drivs med att ständigt arbeta med förbättringar och vill utvecklas i din roll. Vidare ser vi att du har:
  • Tidigare erfarenhet inom IT-support
  • Erfarenhet av att felsöka hårdvara, har du till exempel bytt skärm på laptops tidigare är det meriterande
  • Flytande kunskaper i Svenska samt Engelska, tal och skrift
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson John Alm
Telefon 0728530996
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 24 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.