HR-projektledare till Systembolaget i Stockholm

HR-projektledare till Systembolaget i Stockholm

Nu söker vi en HR-konsult till ett uppdrag på Systembolaget i centrala Stockholm

Har du jobbat som HR-specialist eller HR Business Partner och vill nu ha nya utmaningar? Ha du arbetat med kartläggning av rollbeskrivningar tidigare? Då har vi ett uppdrag för dig!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtal och dess förmåner som lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som du har kontinuerlig kontakt med.

Dina arbetsuppgifter

Systembolaget har behov av att se över, förenkla och utveckla befintlig rollstruktur och arkitektur. I nuläget har Systembolaget cirka 130 rollprofiler varav huvuddelen av dem finns på huvudkontoret i Kungsträdgården. Flera av rollprofilerna på huvudkontoret innehas av endast en eller ett fåtal personer. Flera rollprofiler liknar varandra men finns inom olika avdelningar/funktioner.

Rollprofilerna används idag för att tydliggöra vad medarbetarna och cheferna har för huvudsakliga arbetsuppgifter, vilket ansvar och vilka befogenheter man har och vilka kompetenser som krävs för rollen. Rollprofilerna klassificeras i enlighet arbetsvärderingsverktyget BAS som i sin tur ligger till grund för jämställdhetsarbetet och rättvis lönesättning. Rollprofilen utgör därmed en viktig grund i den årliga lönekartläggningen.

Uppdraget innebär att:
 • Skapa en struktur för bland annat tjänster, roller och befattningar som:
  • Underlättar (inte hindrar) att organisationen snabbt anpassar sig till nya behov
  • Främjar lärande och utveckling hos individen
  • Underlättar likabehandling och motverkar diskriminering
 • Skapa en gemensam plattform som hjälper oss att bli mer flexibla och effektiva
 • Ta fram principer, arbetssätt och en systematik för löpande hantering, utveckling, upprätthållande och förvaltning av densamma
Värt att veta

Uppdraget är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats och kommer pågå i cirka 5 månader med möjlighet till sommarsemester. Tjänsten utgår från huvudkontoret i Kungsträdgården.

Våra förväntningar

Vi söker en projektledare med HR- och utvecklarkompetens och som har erfarenhet av att ha lett motsvarande uppdrag tidigare. Personen ska ha erfarenhet av att projektleda arbets-/projektgrupper samt av att hantera många olika perspektiv och intressenter.

De kunskaper vi specifikt efterfrågar är:
 • Kunskap om olika strukturer för roller och deras för- och nackdelar hos andra företag,
 • Kunskap om olika systemstöd som stödjer detta
 • Erfarenhet av och kunskap om vad i och kring verksamheten som påverkas av en sådan här förändring, t ex lönekartläggning, påverkan på rekrytering
Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Hendrik Christiansson
Telefon 070-9378702
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare, HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/